Ξεκίνησε η 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα

LIKE US ON FACEBOOK

Εκτός φυλακής βρίσκεται απ’ τις 09:20 το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος εξήλθε των φυλακών Κορυδαλλού με τη συνοδεία της συζύγου του και του γιου του Έκτορα.

Έτσι, ξεκίνησε η 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία είναι η τρίτη άδεια που λαμβάνει, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν λόγω απεργίας πείνας.

Φανερά καταβεβλημένος από την απεργία πείνας, ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κι επιβιβάστηκε αμέσως μαζι με τη σύζυγό του και τον γιο τους στο αυτοκίνητό τους με προορισμό το σπίτι τους στον Βαρνάβα.

Η τρίτη άδεια εξόδου στον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» εγκρίθηκε υπό τον όρο της εμφάνισής του σε αστυνομικό τμήμα μία φορά την ημέρα. Στις δύο προηγούμενες άδειες, ο Κουφοντίνας είχε ως όρο την εμφάνισή του στο τμήμα δύο φορές την ημέρα.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα υγείας λόγω της απεργίας πείνας που είχε ξεκινήσει καθώς δεν του χορηγούσαν άδεια.

Συγκεκριμένα, διαμαρτυρόταν για την παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο ζήτημα της άδειας του, ενώ με κείμενό του είχε εξαπολύσει επίθεση στη Δικαιοσύνη ζητώντας κανονική τακτική άδεια και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα άδεια στον Κουφοντίνα | Σταματά την απεργία πείνας

Photo: INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved