Μέσα σε λίγες μέρες, εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα στον Φλοίσβο κάτι που προκαλεί την έντονη κινητοποίηση των Αρχών. Τα πρώτα στοιχεία που δίνει το Λιμενικό Σώμα.

Εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα στον Φλοίσβο σε διάστημα λίγων ημερών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δίνει το Λιμενικό, εντοπίστηκε η η σορός ενός άνδρα, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Αλίμου, στην εξωτερική πλευρά του βόρειου λιμενοβραχίονα.

Πρόκειται για άνδρα με μαύρα μαλλιά, ύψους περίπου 1,80, ηλικίας 35-40 ετών. Στο δεξί χέρι φοράει βέρα και στο αριστερό ρολόι μαύρου χρώματος.

Η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και αλλά και περισσότερα στοιχεία που μπορεί να αποκαλύψουν την ταυτότητα του θύματος, η οποία μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη.

Να σημειώσουμε πως την 1η Οκτωβρίου κοντά στο ίδιο σημείο βρέθηκε πτώμα ακρωτηριασμένο και χωρίς κεφάλι. Όπως είχε ενημερώσει το Λιμενικό Σώμα, η σορός η οποία εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η σορός είναι αγνώστων στοιχείων.

Διαβάστε περισσότερα:

Φάληρο: Βρέθηκε πτώμα ακρωτηριασμένο και χωρίς κεφάλι

Photo: EUROKINISSI