Η δολοφονία στην Κύπρο που συνταράσσει την κυπριακή και την ελληνική κοινή γνώμη όσο πάει και περιπλέκεται. Ο 33χρονος, αφού αναγνωρίσθηκε απ’ τον 15χρονο γιο της άτυχης οικογένειας παραδέχτηκε εμπλοκή του στο φονικό.

Το βράδυ της Παρασκευής ο 33χρονος μετά από πολύωρη ανάκριση, παραδέχτηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία στην Κύπρο και, μάλιστα, υπέδειξε και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το φονικό όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη», ο 33χρονος στην κατάθεση του υπέδειξε στους αστυνομικούς που είχε κρύψει τα ρούχα που φορούσε τη νύχτα του φόνου αλλά και το φονικό όπλο. Ακολούθως η αστυνομία εντόπισε τα ρούχα και το φονικό όπλο στο σπίτι του πατέρα του 33χρονου στην Αγλαντζιά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως, ήδη, έχουν εντοπιστεί απ΄την Αστυνομία και το φονικό όπλο, καθώς, και τα ρούχα του δράστη.

Η ανάκριση του υπόπτου άρχισε στις 15:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00, σήμερα Παρασκευή.

Τα ερωτήματα παραμένουν καθώς όταν έρθει η στιγμή να διασταυρωθεί η κατάθεση του 15χρονου με την κατάθεση του 33χρονου, τότε, ίσως, η δουλειά της Αστυνομίας να γίνει πιο δύσκολη.

Ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης, αφού ομολόγησε την εμπλοκή του, κατονόμασε ένα πρόσωπο ως τον κουκουλοφόρο με τον οποίο μπήκε στην οικία της οδού Ζαλόγγου, στον Στροβολό της Κύπρου.

Ο 33χρονος που είχε συλληφθεί για την δολοφονία στην Κύπρο, αναγνωρίστηκε απ’ τον 15χρονο, μετά και την διαδικασία αναγνώρισης που περιμέναμε να γίνει σήμερα, Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον 15χρονο, αυτός ήταν ο άνθρωπος που τον ξύπνησε εκείνη τη νύχτα, αφού υποτίθεται πως είχε σκοτώσει τους γονείς του προκαλώντας τους θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι.

Παρόλα αυτά, νωρίτερα, σύμφωνα με τον 33χρονο, δύο αδέλφια με πλούσιο παρελθόν σε κλοπές και διαρρήξεις εμπλέκονταν στην υπόθεση.

Τα δύο αδέλφια, έχουν πλούσιο παρελθόν και για διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων, και η Αστυνομία αναμένεται να προσχωρήσει στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης. Αυτή την μαρτυρία έρχεται να ανατρέψει με την νεώτερη ομολογία του ο ύποπτος.

Την ίδια στιγμή, μυστήριο παραμένει η πιτζάμα η οποία είχε βρεθεί με κηλίδες αίματος πάνω της, καλά κρυμμένη στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στην Κύπρο | Ο 33χρονος αναγνωρίστηκε αλλά τα ερωτήματα παραμένουν

Photo: protothema.gr