Βρέθηκε νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφος που κατέπεσε στο Μεσολόγγι

LIKE US ON FACEBOOK

Βρέθηκε νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφος που κατέπεσε στο Μεσολόγγι, την περασμένη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

Τραγική ήταν η κατάληξη στην αναζήτηση του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρός στο Μεσολόγγι.

Τη σορό του 47χρονου πιλότου, το αεροσκάφος του οποίου κατέπεσε στην περιοχή Καβουρότρυπα, στο Μεσολόγγι κι αγνοούνταν η τύχη του από την περασμένη Τετάρτη βρήκαν βατραχάνθρωποι που επιχειρούσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το Patrastimes.gr, η σορός του πιλότου ανασύρθηκε από τη θάλασσα απ’ την μονάδα υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού Σώματος και έχει μεταφερθεί στο Γ.Ν. Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» για την νεκροψία- νεκροτομή.

Για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα επιχειρούσαν από την Τετάρτη, δύτες, σκάφη του Λιμενικού, άνδρες της ΕΜΑΚ, αεροσκάφη και ειδικό ωκεανογραφικό πλοίο.

Στην αρχή οι δύτες βρήκαν το αεροσκάφος σε βάθος πενήντα μέτρων, αρκετά κοντά στο σημείο, το οποίο είχε υποδείξει ο αυτόπτης μάρτυρας που είδε την πτώση του αεροσκάφους.

Η σορός του πιλότου εντοπίστηκε στη συνέχεια με τη χρήση ειδικού σόναρ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ήταν ακόμη δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας.

Ο Παναγιώτης Κεφαλάς ήταν απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους, με την ανάσυρση της σορού, θα επιχειρηθεί και η συλλογή στοιχείων από το αεροσκάφος.

Διαβάστε ακόμη:

Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε τμήμα του αεροσκάφους | Αγωνία για την τύχη του πιλότου

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved