Ομολόγησε ο δράστης την πράξη του. Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του κτηνοτρόφου και επιχειρηματία, καθώς η εντοπίστηκε η σορός του.

Ο Δημήτρης Γραικός βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

Η εξαφάνιση του κτηνοτρόφου είχε απασχολήσει έντονα επί μήνες την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, ο έμπορος με τον οποίο ο Γραικός είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

Θυμίζουμε ότι ο 59χρονος κτηνοτρόφος – επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016, με το 4×4 αυτοκίνητό του.

Οι έρευνες είχαν αποβεί άκαρπες, με την οικογένειά του να μιλά από την πρώτη στιγμή για έγκλημα και να σημειώνει πως ο άνθρωπός τους είχε οικονομική συναλλαγή πριν χαθούν τα ίχνη του.

Η σύζυγός του, είχε πει πως ο Δημήτρης Γραικός είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν.

«Δεν ήταν ούτε εγκληματίας, ούτε τοκογλύφος, ούτε απατεώνας. Δεν είχε εχθρούς…», είχε πει η γυναίκα του.

 «Ο δολοφόνος υπέδειξε τη μονάδα που τον είχε θάψει, πολλά μέτρα βάθος, με το αυτοκίνητο μαζί. Τον ξέθαψαν πριν από λίγο. Είμαι σε σοκ. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος», αναφέρει η δήλωση που έκανε η χήρα του Δημήτρη Γραικού, Δέσποινα, η οποία επιβεβαίωσε το τραγικό τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του άνδρα της στο protothema.

Διαβάστε ακόμα:

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη