Βρέθηκαν το φονικό σίδερο και τα ρούχα της φοιτήτριας στη Ρόδο

LIKE US ON FACEBOOK

Βρέθηκαν τα ρούχα της φοιτήτριας στη Ρόδο, όπως και το σιδερένιο αντικείμενο με το οποίο την χτύπησαν στο κεφάλι. Αστυνομικοί ξεψαχνίζουν το σπίτι της Ελένης αλλά και το εξοχικό στη Λίνδο.

Τα ρούχα της φοιτήτριας στη Ρόδο εντοπίστηκαν από δύτες κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε και η σορός της άτυχης κοπέλας. Ίσως ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι εντοπίστηκε το σιδερένιο αντικείμενο με το οποίο την χτύπησαν στο κεφάλι, καθώς αυτό αναμένεται να δώσει απαντήσεις.  Αυτό που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη είναι το κινητό τηλέφωνο της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική το σίδερο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης Ελένης και στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και τα ρούχα της 21χρονης φοιτήτριας.

Οι ερευνητές κάνουν λεπτομερή έρευνα στο εξοχικό στο σπίτι, ώστε να συλλέξουν βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook, μήπως προκύψουν άλλα στοιχεία από τις συνομιλίες.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, θα βρεθούν αύριο, Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι, ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν, ενώ ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να ζητήσει να γίνει κατ’ αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων, καθώς, όπως λέει, «σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους, άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος».

Διαβάστε αναλυτικά:

Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητούν για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved