Βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράν

LIKE US ON FACEBOOK

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράν. Το αεροσκάφος εκτελούσε δρομολόγιο από την Τεχεράνη προς την πόλη Σεμιρόμ.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως απ’ την συντριβή του αεροσκάφους έχασα τη ζωή τους 65 άνθρωποι. Τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράν εντοπίστηκαν στο κεντρικό Ιράν.

Tονίζεται πως αρχικά η Aseman Airlines είχε αναφέρει ότι στο αεροσκάφος ATR 72 επέβαιναν 66 άνθρωποι – 60 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος, ενώ αργότερα ανακοίνωσε ότι συνολικά οι επιβαίνοντες ήταν 65, καθώς ένας από τους επιβάτες έχασε την πτήση.

Τα κρατικά Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν ότι συγκεκριμένα τα συντρίμμια του αεροσκάφους της εταιρείας Aseman Airlines βρέθηκαν κοντά στην πόλη Ντενγκεζλού, στην επαρχία του Ισφαχάν. Τα ΜΜΕ επικαλούνται δηλώσεις του αντικυβερνήτη της επαρχίας Κιχγκιλουγιέ και Μπογιέρ-Αχμάντ.

Θυμίζουμε ότι το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μεχραμπάντ της Τεχεράνης με προορισμό την πόλη Σεμιρόμ, ωστόσο, περίπου 50 λεπτά αργότερα χάθηκε απ’ τα ραντάρ.

Από θαύμα σώθηκε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης

Η κίνηση στην Τεχεράνη ήταν η αφορμή για να χάσει την πτήση του ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης και έτσι δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος της Aseman Airlines που συνετρίβη.

Η είδηση ότι ο Άκης Τσελέντης, σώθηκε από την πτήση επιβεβαιώθηκε μετά από δηλώσεις του ίδιου στο newpost.gr, όπου ανέφερε ότι είχε σκοπό να ταξιδέψει με την συγκεκριμένη πτήση και ότι είναι ζωντανός αφού δεν μπόρεσε να φτάσει έγκαιρα στο αεροδρόμιο εξαιτίας της κίνησης στους δρόμους της Τεχεράνης.

«Έφυγα από την Τεχεράνη για να πάω στο αεροδρόμιο, είχε πολύ κίνηση και καθυστέρησα, για αυτό δεν μπήκα σε αυτό το αεροπλάνο», δήλωσε ο κ. Τσελέντης, ενώ πρόσθεσε:

Είμαι εφτάψυχος τελικά

Photo: Reuters
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved