Βουλιαράτες: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Κατσίφα

LIKE US ON FACEBOOK

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο «αντίο» την Πέμπτη στον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Στη νεκρώσιμη πομπή ακούστηκαν μοιρολόγια και τραγούδια της Βορείου Ηπείρου, αλλά και συνθήματα από τους συγκεντρωμένους.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα έγινε σε βαρύ κλίμα στους Βουλιαράτες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως χιλιάδες κόσμου πήγαν στο χωριό του 35χρονου για να πουν το τελευταίο «αντίο».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 2.000 Έλληνες ταξίδεψαν στο χωριό του ομογενούς με πούλμαν και ιδιωτικά αυτοκίνητα προκειμένου να παρευρεθούν στην νεκρώσιμο ακολουθία.

κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του 35χρονου, η οποία στη θέα της σορού του γιου της φώναζε «λεβέντη μου, παλικάρι μου».

Η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κ. Ελένη Σουρανή, στελέχη της μειονότητας και πλήθος άλλου κόσμου πήγαν την Τετάρτη στους Βουλιαράτες για να συλλυπηθούν την οικογένειά του.

κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Σημειώνεται ότι στα σύνορα οι Αλβανοί αστυνομικοί πραγματοποιούσαν εξονυχιστικούς ελέγχους σε όσους πήγαιναν στους Βουλιαράτες για την κηδεία, ενώ ερευνούσαν ακόμη και τα οχήματα για τυχόν αντικείμενα που ορισμένοι ίσως να θέλησαν να περάσουν στη γειτονική χώρα.

Θυμίζουμε ότι η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα παρελήφθη στις δύο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από τους συγγενείς του στα Τίρανα και μεταφέρθηκε αρχικά στο χωριό Ζερβάτι, κοντά στους Βουλιαράτες, και το μεσημέρι με νεκρική πομπή στο σπίτι του, όπου ανέμενε πλήθος κόσμου.

Διαβάστε ακόμα:

Συγγενής του Κατσίφα: Δέχτηκε δύο βολές δίπλα στην καρδιά

Photos: EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved