Βόλος: Αστυνομικοί διέσωσαν 13χρονη που πήδηξε από πεζογέφυρα

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στον περιφερειακό του Βόλου, όπου αστυνομικοί βρέθηκαν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και διέσωσαν 13χρονη που πήδηξε από πεζογέφυρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η 13χρονη Ρομά, ανέβηκε στην πεζογέφυρα του περιφερειακού του Βόλου, απειλώντας ότι θα πέσει για να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο είχε συγκεντρωθεί κόσμος που προσπαθούσε να μεταπείσει το κορίτσι και να μην πέσει στο κενό, ενώ μια υποομάδα της Ομάδας ΔΙΑΣ που βρισκόταν κοντά, πήγε προς το μέρος τους και ειδοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Η 13χρονη, η οποία ήταν ακόμη πάνω στην πεζογέφυρα κάποια στιγμή πήδηξε στο κενό, αλλά ευτυχώς κάτω ακριβώς ήταν οι αστυνομικοί, οι οποίοι βλέποντας το κορίτσι να πέφτει, έβαλαν ταυτόχρονα τα χέρια τους και κατάφεραν να αποτρέψουν μια τραγική πτώση.

Σημειώνεται ότι η γέφυρα είναι αρκετά ψηλά απ’ τον δρόμο, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να σώσουν το κοριτσάκι, το οποίο είχε τις αισθήσεις του, αλλά υπέστη σοκ. Για προληπτικούς λόγους η 13χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως το ίδιο έκαναν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι πήγαν με πόνους στα χέρια.

Η 13χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να ήθελε να αυτοκτονήσει λόγω ερωτικής απογοήτευσης, ενώ σημειώνεται ακόμη ότι στο Νοσοκομείο Βόλου παρακολουθείται κι από παιδοψυχολόγος.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός βρέθηκε ο πεζοπόρος αστυνομικός στην Τύμφη

Photo: magnesianews.gr
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved