«Βοηθήστε με να βρω το παιδί μου», έλεγε ο πατέρας στην Κέρκυρα

LIKE US ON FACEBOOK

«Κτηνωδία» χαρακτήρισε η ιατροδικαστής το άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα. Ο πατέρας χτύπησε την 29χρονη κόρη του τουλάχιστον 7 φορές στο κεφάλι με μανία. «Βοηθήστε με να βρω το παιδί μου», έλεγε αρχικά, ενώ τώρα δηλώνει μετανιωμένος.

Το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κέρκυρα έχει σοκάρει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά όλη την Ελλάδα. Πατέρας σκότωσε την κόρη του με τον πιο φρικτό τρόπο.

«Εγώ από αυτά τα χτυπήματα διαπίστωσα ένταση, διάρκεια και θυμό. Όλο αυτό εμένα με άφησε άναυδη. Αυτό για μένα δεν είναι απλά ένα άγριο έγκλημα αλλά μια κτηνωδία», δήλωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση.

Η κοπέλα πάλεψε για αρκετή ώρα με τον δολοφόνο, προσπάθησε να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε καθώς τα χτυπήματα ήταν πολλά. Την χτύπησε τουλάχιστον 7 φορές στο κεφάλι με σιδερόβεργα και μερικές φορές στα χέρια όταν η ίδια προσπάθησε να προστατευθεί.

Στη συνέχεια κατάφερε να καθαρίσει τον χώρο και να τη θάψει.

H κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον εφτά ραπίσματα στο κεφάλι. Επίσης, την ώρα που σήκωσε τα χέρια της ψηλά, προφανώς για να προστατεύσει το κεφάλι της και το πρόσωπό της, η Αντζελίνα δέχτηκε ραπίσματα και στα χέρια. Εγώ από αυτά τα χτυπήματα διαπίστωσα ένταση, διάρκεια και θυμό. Όλο αυτό εμένα με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γονιός χτυπά με τόση μανία το παιδί του. Και μάλιστα, στη συνέχεια αυτός ο γονιός είχε τη διαύγεια να καθαρίσει το χώρο από τα αίματα, να απομακρύνει τα πράγματα της κόρης του και να τη θάψει.Αυτό για μένα δεν είναι απλά ένα άγριο έγκλημα αλλά μια κτηνωδία 

Ο 52χρονος αρχικά ζητούσε βοήθεια από τους αστυνομικούς, «σας παρακαλώ, βοηθήστε με να βρω το παιδί μου», ενώ μετά τις επίμονες ερωτήσεις τους αποκάλυψε πως ο ίδιος τη σκότωσε.

Να σημειώσουμε ότι μεσημέρι της Πέμπτης ενώπιον του εισαγγελέα, έγινε αναπαράσταση του εγκλήματος με τον πατέρα της 29χρονης να δηλώνει μετανιωμένος και να υποστηρίζει πως δεν ήθελε να κάνει κακό στην κόρη του.

Από την πλευρά του o συνήγορος υπεράσπισης του παιδοκτόνου Βασίλης Νουλέζας δήλωσε στο protothema.gr ότι ο εντολέας του δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Υπήρξε τσακωμός, οξύνθηκε η συζήτηση την Πρωτοχρονιά και υπήρξε η τραγική εξέλιξη.

«Ήθελε να επαναφέρει πίσω την θυγατέρα του που είχε απομακρυνθεί και τον είχε εγκαταλείψει την κατοικία τους από το Νοέμβριο του 2017. Η κοπέλα δεν ήθελε την κηδεμονία και την ανάμιξη του πατέρα της ,στην ιδιωτική της ζωή. Αυτό εξαγρίωσε το δράστη», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος προσθέτοντας πως ο 52χρονος έχασε την ψυχραιμία του και ενήργησε με ανεξέλεγκτο θυμό.

Ο ίδιος αναφέρει πως υπεραγαπούσε παθολογικά την κόρη του και ήθελε να γνωρίζει που διαμένει, με ποιους συναναστρέφεται και με ποιον συνδέεται.

Νοιαζόταν για το μέλλον της. Τα media σκιαγραφούν λάθος την προσωπικότητά του. Είμαστε μπροστά στη χειρότερη ανθρώπινη οικογενειακή τραγωδία των τελευταίων δεκαετιών. Ο εντολέας μου αντιμετωπίζει νομίζω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φοβούμαι ότι η εμμονή του με την θυγατέρα του, τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη. Δεν ψάχνει δικαιολογίες ή ελαφρυντικά. Ουδέποτε είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της και δεν είναι βίαιος χαρακτήρας. Αμφιβάλλω αν ανταπεξέλθει και αν διαθέτει τις απαραίτητες ψυχικές δυνάμεις ως τη δίκη

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Ανησυχούσα σαν πατέρας, γι’ αυτό τα έκανα όλα»

Photo: CORFUTVNEWS
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved