Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στου Γουδή

LIKE US ON FACEBOOK

Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στου Γουδή, δείχνει την 68χρονη κόρη να σέρνει τη σορό της ηλικιωμένης μητέρας της τυλιγμένη σε κουβέρτα και να την αφήνει στη συνέχεια στο πεζοδρόμιο.

Πιο συγκεκριμένα, βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι Open Beyond δείχνει την 68χρονη να σέρνει με δυσκολία τη σορό της ηλικιωμένης μητέρας της και μετά να το εγκαταλείπει στη μέση του δρόμου.

Όπως φαίνεται, στο βίντεο η μητροκτόνος παρέμεινε στο σημείο για λίγα λεπτά, για να δει τι θα συμβεί. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, σταμάτησε στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς δεν μπορούσε να μετακινήσει άλλο τη μητέρα της.

Παράλληλα, στο βίντεο φαίνεται η 68χρονη να μιλάει για λίγα λεπτά με έναν άνδρα. Σε δηλώσεις του στο Open, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι νόμιζε ότι τσακώνονταν για το χαλί: «Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω “πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας” και απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν τον πιάνει λίγο από τον ώμο και τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί».

Σημειώνεται ότι μόλις κατάλαβαν ότι στο εσωτερικό της κουβέρτας ήταν η σορός της ηλικιωμένης, η 68χρονη επέστρεψε στο σπίτι της, όπου και την εντόπισαν αργά το βράδυ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμη:

Ομολόγησε η κόρη τη δολοφονία της γυναίκας στου Γουδή

Photo: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved