Video με τον οδηγό ταξί και τον ηθοποιό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που οι δυο τους βγήκαν από το όχημα και μπήκαν σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Το video με τον οδηγό ταξί και τον ηθοποιό δημοσιεύει η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της. Στο συγκεκριμένο video ντοκουμέντο φαίνονται ο 29χρονος ηθοποιός με τον 24χρονο οδηγό ταξί, την ώρα που μπαίνουν σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να αγοράσουν κάτι για να φάνε.

Μιλώντας στην εκπομπή, αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τι είδε εκείνο το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου. «Μου φάνηκαν σαν δύο άνθρωποι που γνώριζαν ο ένας τον άλλον», δήλωσε ο μάρτυρας.

Έρχονται δύο άτομα. Στην αρχή ήρθε ο ένας από τη μεριά που είναι τα σάντουιτς. Δεν παρήγγειλαν καφέ. Σάντουιτς παρήγγειλαν και οι δύο. Πρώτα μπήκε ο ένας στην τουαλέτα και μετά ο άλλος. Ο ταξιτζής φορούσε γυαλιά μυωπίας. Μετά βγήκαν, πήραν τα σάντουιτς και έφυγαν. Μου φάνηκαν σαν δύο άνθρωποι που γνώριζαν ο ένας τον άλλον

Ηθοποιός: «Θύμα παραποιημένων γεγονότων»

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», δήλωσε πως είναι θύμα παραποιημένων γεγονότων και ότι δεν μπορεί να καταλάβει τον σκοπό για όλα αυτά που γίνονται.

«Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του 24χρονου, ενώ εξήγησε πως τα ερωτικά βοηθήματα που βρέθηκαν στην τσάντα του, τα κουβαλούσε γιατί είναι ένα ραντεβού μετά.

Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως το ραντεβού αυτό μπορεί να εξακριβωθεί, αφού υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις στο κινητό του. Παράλληλα, επισήμανε πως κάποιος που είχε σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά ένα ταξί.

Τι αναφέρει γιατρός απ’ το Ιπποκράτειο

Να σημειωθεί πως οι δύο άντρες πήγαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Και όπως περιγράφει γιατρός από την ομάδα από το Ιπποκράτειο «όταν φτάσαμε εκεί, ο ένας άνδρας δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Πήγαινε μπρος-πίσω και δεν μας άφηνε να τον βάλουμε στο φορείο. Τότε ο ταξιτζής άρχισε να φωνάζει και να λέει “σώστε με, εγώ θέλω βοήθεια, όχι αυτός”», είπε ο Ν.Κουδούνης.

Ο γιατρός αποκάλυψε πως μπήκαν στο ταξί για να καταλάβουν τι συμβαίνει και να δουν τι υπάρχει και όπως αναφέρει το ταξί μύριζε απαίσια. «Αυτό που είδα, ήταν ότι το ταξίμετρο έγραφε το ποσό των 17 ευρώ», ανέφερε ο κ. Κουδούνης προσθέτοντας πως «ο ταξιτζής άλλαξε μετά τακτική και έλεγε “δεν νιώθω τα πόδια μου, τα χέρια μου”… Ο οδηγός ταξί έλεγε ‘τι μου έκανες ρε αλήτη’ » κι εκείνη τη στιγμή ειδοποίησε τους γιατρούς να επέμβουν.

Η κατάσταση, αφηγήθηκε, είχε ξεφύγει και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Ήρθε σε δέκα λεπτά, καθώς κατάλαβαν την κρισιμότητα της κατάστασης.

Από τη στιγμή που ήρθε η Αστυνομία, φόρεσαν γάντια και προχώρησαν σε προσωπικό έλεγχο του συνοδηγού. Εκείνος δεν ήθελε να βγει έξω και τελικά, σιγά-σιγά τον έβγαλαν από το ασθενοφόρο. Ο οδηγός ταξί πάλι θέλησε να του επιτεθεί και χρησιμοποιούσε φράσεις όπως θα σε “σκοτώσω”

Ο γιατρός ανέφερε πως στη συνέχεια οι Αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο στα πράγματα του συνοδηγού και όσα βρήκαν τα έβαλαν σε ένα σακουλάκι. σε σακουλάκι. «Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη συνέχεια τον εν λόγω κύριο και εμείς αρχίσαμε να προσπαθούμε να επαναφέρουμε τον οδηγό ταξί. Είχε πάνω από 120-130 παλμούς… », είπε ο κ. Κουδούνης προσθέτοντας πως «από τα καρδιογράφημα που του κάναμε, δεν ανησυχήσαμε. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσαμε με κάποιον από τον κύκλο του. Εντελώς τυχαία, πήρε τηλέφωνο, στο κινητό του ταξιτζή, ένας φίλος προσωπικός και του είπαμε να έρθει στο νοσοκομείο. Πέρασε πολλή ώρα για να συνέλθει. Αλλά, όταν έγινε αυτό, δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο».

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέος ο ηθοποιός για τον βιασμό του οδηγού ταξί | Τι είπε στην κατάθεσή του