«Βασιλιάς» του Wimbledon ο Τζόκοβιτς | Νίκησε με 3-2 τον Φέντερερ

LIKE US ON FACEBOOK

«Βασιλιάς» του Wimbledon ο Τζόκοβιτς, ο οποίος κατάφερε να νικήσει με 3-2 τον Φέντερερ, στον μεγαλύτερης διάρκειας τελικό στην ιστορία του τουρνουά, καθώς κράτησε σχεδόν πέντε ώρες.

Ο νούμερο ένα τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, κατάφερε να νικήσει τελικά τον Ρότζερ Φέντερερ με 3-2 σετ, μετά από έναν αγώνα που κράτησε 4 ώρες και 55 λεπτά.

Είναι ο δεύτερος τίτλος Grand Slam που κατακτά ο Σέρβος μέσα στην ίδια χρονιά, καθώς είχε κερδίσει και το Australian Open, φτάνοντας έτσι τους συνολικά 16 τίτλους Grand Slam στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι 18 τίτλους κατέχει ο Ναδάλ και 20 ο Φέντερερ.

Αναφορικά με τον αγώνα, στο τάι μπρέικ κρίθηκε το πρώτο σετ, με τον Τζόκοβιτς να κυριαρχεί με 7-5. Στο δεύτερο σετ ήταν σειρά του Φέντερερ να επικρατήσει, καταφέρνοντας να πετύχει διαδοχικά μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του και τελικά να κερδίζει το σετ με 6-1.

Το τρίτο σετ κρίθηκε κι αυτό στο τάι μπρεικ, με τον Τζόκοβιτς τελικά να επικρατεί, ενώ το τέταρτο σετ πήρε ο Φέντερερ με δυο μπρέικ. Στο πέμπτο σετ που καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα κυριάρχησε ο Σέρβος με 6-4.

Photo: Twitter/@ATP_Tour

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved