Τσίπρας: Στη Σκύρο με την οικογένειά του για την Καθαρά Δευτέρα

LIKE US ON FACEBOOK

Στη Σκύρο με την οικογένεια του βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να γιορτάσουν όλοι μαζί το τριήμερο για την Καθαρά Δευτέρα.

Ο κ. Τσίπρας και η οικογένεια του αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά όλα τα παραδοσιακά έθιμα στη Σκύρο. Στο νησί βρίσκεται και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να παρακολουθήσει το πρωτότυπο έθιμο της Σκύρου με το «Γέρο» και τη «Κορέλα» και φυσικά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα αύριο Καθαρά Δευτέρα.

Η ιστοσελίδα eviazoom.gr δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες που δείχνουν τον κ. Τσίπρα να βρίσκεται ήδη στο νησί.

Τσίπρας - Σκύρος

Τσίπρας - Σκύρος

Επίσκεψη Τσίπρα –  Καμμένου στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο

Ο κ. Τσίπρας και κ. Καμμένος πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή επίσκεψη στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο. Εκεί συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας, ενώ τους έδωσαν συγχαρητήρια και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή.

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», ανέφερε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε σχετική ανάρτηση του στο Twitter έγραψε: «Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της Π.Α. και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή».

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved