Τσίπρας: ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ ήθελαν να αποφύγουν εναγωνίως το debate

LIKE US ON FACEBOOK

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ακυρώνεται και δεν θα γίνει καθώς δεν βρέθηκε άλλη ημερομηνία. Η πρώτη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την ακύρωση του debate.  

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την ακύρωση του debate έγινε με δύο αναρτήσεις στο Twitter, όπου σχολιάζει πως όχι μόνο η ΝΔ αλλά τελικά και το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ ήθελαν να αποφύγουν εναγωνίως το debate των πέντε κομμάτων.

Όπως σχολίασε ο Πρωθυπουργός,  θεωρούσε πως μόνο ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να αποφύγει «σα το διάολο το λιβάνι, το debate των δύο» , προσθέτοντας, όμως, πως τελικά και το ΚΙΝΑΛ ακόμη και το ΚΚΕ έψαχνα αφορμή για να αποφύγουν το debate ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου.

Με μια δεύτερη ανάρτησή του, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως ακόμη κι όταν αποδέχτηκε να πάει στο στούντιο απευθείας από το αεροπλάνο, βρήκαν «πρόσχημα άρνησης».

Σε συνεννόηση μεταξύ τους προφανώς, ώστε να μοιράζονται την ευθύνη και όλοι μαζί να τη ρίχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα για τη δημοκρατία, κρίμα για την ενημέρωση των πολιτών

Αχτσιόγλου: Ετέθησαν προσχήματα από διάφορα κόμματα

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, νωρίτερα με μια ανακοίνωση αναφέρθηκε στην ακύρωση του deabte και τη διαθεσιμότητα του κ. Τσίπρα για να πραγματοποιηθεί αυτό το βράδυ της 1ης Ιουλίου.

«Ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει τη διαθεσιμότητα του για τη διεξαγωγή του debate το βράδυ της 1ης Ιουλίου ακόμη κι αν χρειαστεί να μεταφερθεί κατευθείαν από το αεροπλάνο στο στούντιο προκειμένου να μην ακυρωθεί η κρίσιμη αυτή τηλεοπτική αντιπαράθεση», είπε χαρακτηριστικά η κα Αχτσιόγλου.

Μετά τις εξελίξεις για τη διεξαγωγή έκτακτης Συνόδου Κορυφής την 1η Ιουλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει τη μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής του debate των πολιτικών αρχηγών σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία, πέραν αυτής, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει ο πρωθυπουργός. Στη σημερινή Διακομματική Επιτροπή ετέθησαν προσχήματα από διάφορα κόμματα, προκειμένου να μη βρεθεί ημερομηνία άλλη πέραν της 1ης Ιουλίου και να μην πραγματοποιηθεί τελικά το κρίσιμο για την προγραμματική αντιπαράθεση debate

Credits: AFP/ Louisa Gouliamaki

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved