Τσίπρας: Ακόμα και το ΔΝΤ παραδέχεται ότι ρήμαξε την Ελλάδα

LIKE US ON FACEBOOK

Προεκλογική ομιλία στη Λάρισα πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είπε απευθυνόμενος στους πολίτες της πόλης πως «γεμίσατε την πραγματική πλατεία της Λάρισας, όχι την ιμιτασιόν και δίνετε μήνυμα νίκης την Κυριακή».

Η ομιλία του Τσίπρα στη Λάρισα έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τον Πρωθυπουργό να στέλνει το μήνυμα ότι οι πολίτες σήμερα στέλνουν «στα αζήτητα την προπαγάνδα των επιτελείων, τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα… Έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας, της κάλπης, της λαϊκής ετυμηγορίας».

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε πως, όπως στις προηγούμενες αναμετρήσεις, «το ίδιο θα πάθουν και την Κυριακή», καθώς «ο ελληνικός λαός θα δώσει απάντηση στην προπαγάνδα, την συκοφαντία, στο ψέμα και την απάτη».

Τόνισε ότι ο λαός πως γνωρίζει ποιος λεηλάτησε τις δυνατότητές του και ποιος χρεοκόπησε τη χώρα, ποιοι είναι αυτοί που ζητούν να ξαναγυρίσουν για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και ποιος έδωσε τη μεγάλη μάχη για να βγει η χώρα στο ξέφωτο.

Το χειρότερο είναι ότι παρουσιάζονται αμετανόητοι. Ακόμη και το ΔΝΤ, οι σκληροί τεχνοκράτες, βγαίνουν και παραδέχονται ότι ρήμαξαν την Ελλάδα την καταστροφική τετραετία ‘10-’14, ότι ρήμαξαν μια χώρα και μια οικονομία για να σωθούν οι τράπεζες

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας είπε απευθυνόμενος προς τη ΝΔ πως μόνο εκείνη μιλά για success story για τα χρόνια του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Μόνο ο κ. Μητσοτάκης που ονειρεύεται να συνεχίσει το έργο των απολύσεων και των περικοπών. Μόνο αυτοί μας λένε ότι είχαν ιστορία επιτυχίας, ο κ. Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρός του που όταν απέλυε γιατρούς και έκοβε δαπάνες από την υγεία, έλεγε ότι είναι δικά τους τα μέτρα, όχι της τρόικας, μη τυχόν και του πάρει η τρόικα τη δόξα

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως η Κυβέρνησή του θα υπερασπιστεί τις κατακτήσεις του λαού και όσα κέρδισε με τις θυσίες του, καθώς ό,τι πέτυχε η Κυβέρνηση αυτή το πέτυχε χάρη στη στήριξη του λαού.

«Δεν είναι παροχές αυτά που δίνει σήμερα η Κυβέρνηση, είναι οι θυσίες του λαού αυτές που επιστρέφονται», τόνισε ο Πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας πως από την πρώτη στιγμή, σε συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας αυτή η Κυβέρνηση έδωσε τη μάχη για την στήριξη της κοινωνίας και των αδύναμων.

Κλείνοντας την ομιλία του, θέλησε να στείλει μήνυμα προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση λέγοντας:

Ε λοιπόν εμείς εδώ, από τη Θεσσαλία τους λέμε: Πάρτε το χαμπάρι. Τώρα αλλάξανε τα πράγματα. Στην Ελλάδα θα διοικούν οι πολλοί και θα υπακούνε οι λίγοι. Θα είναι κυρίαρχος ο ελληνικός λαός, θα είναι αυτός που δίνει εντολές. Γιατί έχει έρθει η ώρα των πολλών

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας: Ψηφίζουμε για τη ζωή μας | Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε με λογική αλλά και καρδιά

Photo: INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved