Ένα εκρηκτικό επεισόδιο με τις περισσότερες εντάσεις που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο MasterChef. Η ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας εξελίχθηκε σ’ έναν ομαδικό τσακωμό με πρωταγωνιστές τον Βασίλη και τη Μάγκυ.

Με τσακωμούς και κλάματα έγινε η ψηφοφορία στο MasterChef την Δευτέρα, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να καλούνται ν’ αναδείξουν τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση.

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης ως κάτοχος της ασυλίας, δεν μπορούσε να ψηφιστεί απ’ τους συμπαίκτες του, όμως, οι υπόλοιποι παίκτες της κόκκινης ομάδας δεν έμειναν στο τυπικό της ψηφοφορίας…

Ο Βασίλης φάνηκε ενοχλημένος με την Μάγκυ όταν εκείνη αντέδρασε στις ψήφους των συμπαικτών της, θεωρώντας τες άδικες και κρίνοντας πως η ίδια δεν φέρει τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ήττα της κόκκινης ομάδας.

Η Μάγκυ εξέφρασε την άποψη ότι η ψηφοφορία άλλαξε ορισμένους που βρίσκονταν σε κόντρα, όπως η Γωγώ και ο Τζώρτζης, και διερωτήθηκε γιατί κανείς δεν άλλαξε την ψήφο του ώστε να ψηφίσει με αντικειμενικά κριτήρια όταν ξεκαθαρίστηκε το τι πήγε λάθος στην ομαδική δοκιμασία.

«Γιατί μου ζητάς να μην υπερασπιστώ τη θέση μου;», είπε η Μάγκυ στον Βασίλη, ο οποίος της απάντησε: «Σου ζητάω ν’ αναλάβεις τις ευθύνες σου, είναι μπροστά σου, ανάλαβε τες, είναι μπροστά μου τις αναλαμβάνω με μεγάλη μου χαρά. Καταλαβαίνεις ή παίζεις με τις λέξεις;».

Η Μάγκυ στη συνέχεια ζήτησε απ’ τους συμπαίκτες της να κρίνουν αντικειμενικά και ν’ αλλάξουν την ψήφο τους.

«Όποιος είχε τότε τα κότσια, να πει εδώ “εγώ επειδή ξεκαθαρίστηκε σήμερα, αλλάζω τώρα την ψήφο μου”. Είχε κανείς τα κότσια να το πει; Γίνεται; Οπότε παρατήστε με. Γιατί τα κότσια εδώ μέσα, μη όντας άντρας τα έχω πιο πολύ εγώ από πολλούς άντρες», σχολίασε με έντονο ύφος η παίκτρια του MasterChef.

Αντιδράσεις υπήρξαν κι απ’ τον Τιμολέοντα, ο οποίος επίσης έκρινε άδικο το γεγονός ότι ψηφίστηκε τονίζοντας πως δεν έκανε κάποιο λάθος και υποστηρίζοντας πως υπάρχει «κλίκα» μέσα στο παιχνίδι που έχει βάλει σκοπό να τον βγάλει απ’ το MasterChef.

Μετά το τέλος της εκρηκτικής ψηφοφορίας, η Μάγκυ ξέσπασε σε κλάματα και ο Βασίλης -παρά την προηγούμενη κόντρα τους- προσπαθούσε να την ηρεμήσει και της πρότεινε ν’ αποχωρήσει ο ίδιος.

Μετά την τριπλή ισοβαθμία, υποψήφιοι για αποχώρηση αναδείχθηκαν οι Βασίλης Χατζόπουλος, Μάγκυ Ταμπακάκη και Τιμολέων Διαμαντής.

Διαβάστε ακόμα:

Μετά τον καβγά, αποχώρησε οριστικά απ’ το MasterChef (Video)