Τρόμος στον αέρα σε πτήση Αθήνα- Λήμνος: Οι επιβάτες έβαλαν σωσίβια

LIKE US ON FACEBOOK

Λαχτάρησαν στον αέρα οι επιβάτες της Sky Express, οι οποίοι μετέβαιναν απ’ την Αθήνα στη Λήμνο. Χρειάστηκε να βάλουν ακόμα και σωσίβια!

Οι επιβάτες στην πτήση Αθήνα- Λήμνος της Sky Express έζησαν στιγμές τρόμου που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Ένα τέταρτο μετά την απογείωση του αεροσκάφους, ξαφνικά ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και το αεροσκάφος άρχισε να τρέμει!

Ο πανικός δεν άργησε να έρθει, ενώ οι επιβάτες έβαλαν σωσίβια και προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον. Χαρακτηριστικό της έντασης που επικρατούσε είναι το ότι ξήλωσαν το χερούλι ενός καθίσματος.

Ο πιλότος, έπειτα από μία βόλτα πάνω από την Αθήνα, επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Οι επιβάτες ήταν σε τέτοια κατάσταση, όπου μετά την προσγείωση, ασθενοφόρα παρέλαβαν μερικούς σε ημιλιπόθυμη κατάσταση για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αεροπορική εταιρεία μετέφερε με λεωφορείο τους επιβάτες προκειμένου να ταξιδέψουν για Λήμνο με άλλο αεροσκάφος.

Μια εκ των επιβατών, μιλώντας στην κάμερα του Limnos FM 100, είπε πως ειδοποιήθηκαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το αεροσκάφος πρέπει να επιστρέψει στο «Ελ. Βενιζέλος». Μια γυναίκα λιποθύμησε ενώ μια άλλη έπαθε κρίση πανικού με αποτέλεσμα να μείνει προληπτικά στην Αθήνα.

Στην Αθήνα έμειναν επίσης και ορισμένοι άλλοι από τους επιβάτες, οι οποίοι δεν ήθελαν να ταξιδέψουν. Οι υπόλοιποι έφτασαν στη Λήμνο με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

Δείτε κι αυτό:

Πανικός σε πτήση της Ryanair | Επιβάτες πήδηξαν απ’ τις τσουλήθρες (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved