Τρόμος στον αέρα: Πώς αεροσυνοδός “κόλλησε” στην οροφή αεροσκάφους (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Οι αναταράξεις σε μια πτήση από το Κόσοβο στην Ελβετία προκάλεσαν τον πανικό στους επιβάτες, με ορισμένους να τραυματίζονται, ευτυχώς ελαφρά.

Οι αναταράξεις σε μια πτήση της βουλγαρικής ALK Airlines, προκάλεσαν πανικό στους επιβάτες που ένιωθαν πως ζουν κάποιο…θρίλερ. Συγκεκριμένα, η πτήση είχε ξεκινήσει από την Πρίστινα με προορισμό τη Βασιλεία της Ελβετίας και είχε 121 επιβάτες.

Ξαφνικά το αεροσκάφος έπεσε σε κενά αέρος και οι επιβάτες εκτινάχθηκαν από τις θέσεις τους, χτύπησαν στην οροφή ή πράγματα έπεσαν πάνω τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δέκα από αυτούς.

Ένας απ’ τους επιβάτες κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του, τα όσα έζησαν μέσα στο αεροσκάφος.

Όπως βλέπουμε στο video, μια αεροσυνοδός η οποία βρισκόταν στον διάδρομο της καμπίνας των επιβατών εκτινάχτηκε και κόλλησε στην οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Την ίδια στιγμή, στον διάδρομο βρισκόταν το τρόλεϊ γεμάτο καφέδες, νερά και αναψυκτικά, τα οποία έπεφταν πάνω στους επιβάτες κι εκείνοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

«Νομίζω ότι ήμουν αναίσθητος για μια στιγμή», είπε ο 51χρονος επιβάτης Idriz Brahimj στην ελβετική εφημερίδα 20 Minuten. Ο Brahimj, ο οποίος υπέστη διάσειση, ανέφερε ότι το μόνο που θυμάται είναι τα ουρλιαχτά των συνεπιβατών του, καθώς χτυπούσε το κεφάλι του στην οροφή του Boeing 737-300.

«Οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν. Μια αεροσυνοδός χτύπησε στο ταβάνι. Φλιτζάνια άρχισαν να πετάνε δεξιά-αριστερά και ορισμένοι κάηκαν από το καυτό νερό», περιέγραψε μια άλλη επιβάτιδα, η Mirjeta Basha.

Όπως βλέπουμε από το video οι επιβάτες έχουν τρομοκρατηθεί,άλλοι προσεύχονται, άλλοι κρατιούνται γερά από όπου βρουν, ενώ αντικείμενα εκτοξεύονται πάνω τους.

Δέκα από τους 121 επιβάτες του αεροσκάφους ζήτησαν θεραπεία για τα τραύματά τους μετά το περιστατικό, ενώ οι πρώτες βοήθειες τους δόθηκαν στο αεροδρόμιο αμέσως μετά την προσγείωση.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στον αέρα σε πτήση Αθήνα- Λήμνος: Οι επιβάτες έβαλαν σωσίβια
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved