Τρέξαμε μαζί με την Protergia στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

LIKE US ON FACEBOOK

Για ακόμα μια χρονιά, η Protergia στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έδωσε δυναμικό «παρών» με το μήνυμα “Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια!”.

Ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ, η Protergia δεν θα μπορούσε να λείψει απ’ το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες δρομείς, αλλά και θεατές, από κάθε άκρη του κόσμου.

Η Protergia, όχι απλώς χάρισε την ενέργειά της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στηρίζοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά επεφύλασσε και μια σειρά από εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

Γιατί ξεχωρίσαμε την Protergia στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας;

Γιατί στο περίπτερο της Protergia στο Sponsors’ Village οι δράσεις δεν σταμάτησαν όλο το διήμερο του 37ου Μαραθωνίου της Αθήνας.

Όσοι έκαναν ένα πέρασμα απ’ το περίπτερο της Protergia, έφυγαν με περισσότερη ενέργεια, τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό τους!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 9/11 και την Κυριακή 10/11, οι πρωταθλήτριες Σοφία Ρήγα, Μαρία Μπελιμπασάκη και Λίλη Αλεξούλη ήταν εκεί για όλους μας, έκαναν προθέρμανση, ενώ μας χάρισαν και πολύτιμες συμβουλές πριν ξεκινήσουν οι αγώνες. Και πιστέψτε μας, τα tips από αθλητές είναι το πιο χρήσιμο “δώρο” που μπορεί να σου κάνει κανείς πριν από έναν τόσο μεγάλο αγώνα.

Η Protergia, όμως, φρόντισε τους αθλητές και μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, αφού πρόσφερε ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ σ’ έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για ξεκούραση. Εκεί είχαν όλοι την ευκαιρία να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους αλλά και να φορτίσουν τα κινητά τους, αφού σ’ ένα τέτοιο event το τελευταίο που θέλετε είναι να σας κλείσει το κινητό από μπαταρία!

Aν νομίζατε πως οι εκπλήξεις τελείωσαν εδώ, κάνετε λάθος: Στο περίπτερο της Protergia βρέθηκαν παίκτες απ’ τις ομάδες μπάσκετ του Παναθηναϊκού -ανδρών και γυναικών- οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα στον κόσμο.

Κι αν είστε πιο πολύ της τεχνολογίας και της διασκέδασης, σίγουρα ανακαλύψατε κι εσείς το virtual reality παιχνίδι #Refillyourenergy με το οποίο οι επισκέπτες γέμιζαν ενέργεια διασκεδάζοντας, ενώ μπήκαν στη μεγάλη κλήρωση για πλούσια δώρα.

Το Photobooth φυσικά ήταν εκεί για να τραβήξουμε όλοι τις φωτογραφίες μας με τους αγαπημένους μας και να μοιραστούμε την εμπειρία του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στα social media.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της Αθήνας!

Info!

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, που προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες καθώς και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε πάνω από 180.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα.

Η Protergia καλύπτει σε ποσοστό άνω του 10% την εγχώρια ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων με καύσιμο φυσικό αέριο και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα).

Μάλιστα, η Protergia καινοτομεί για μία ακόμα φορά, μέσα από τα νέα της προϊόντα, με τα νέα πρωτοποριακά πακέτα Genius 1, 2, 3, όπου ο καταναλωτής ξέρει τι να περιμένει στον λογαριασμό του:

  • Σταθερή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Νέα υπηρεσία Genius Save4Later
  • Έλεγχος της κατανάλωσης μέσω του myprotergia app

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.protergia.gr
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved