Τρεις φέρονται να είναι οι δράστες στην υπόθεση δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως.

Τρία άτομα φέρεται να ενεπλάκησαν στην υπόθεση δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Star.

Πιο συγκεκριμένα, απ’ τα τρία αυτά άτομα, ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και έχει προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης γυναίκας.

Ο ηθικός αυτουργός είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έδωσε εντολή σε δύο έμπιστους του ανθρώπους, να κάψουν την άτυχη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με την έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτζη, η οποία βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα, η δολοφονία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί από ένα μόνο άτομο.

Έτσι προκύπτει ότι άλλος έβαλε τη φωτιά στο αυτοκίνητο και άλλος ήταν αυτός που την κλείδωσε μέσα σ΄αυτό για να μην μπορεί να βγει. Ταυτόχρονα, αυτός είναι και ο λόγος που βρέθηκαν πελματικά αποτυπώματα από την μπότα της 44χρονης στον ουρανό και στο πίσω τζάμι του αυτοκίνητου.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται και η σύνδεση απ’ την ανακρίτρια του ηθικού με τους φυσικούς αυτουργούς, μετά και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που θα βοηθήσει στη διαδικασία.

Θυμίζουμε πως αρχικά είχε ασκηθεί ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων γα τα εν λόγω αδικήματα: Ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξεις.

Διαβάστε ακόμη:

Υπόθεση Λαγούδη: Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία σε γιατρό