Τρεις κρατούμενοι απέδρασαν απ’ το Α.Τ Αργυρούπολης

LIKE US ON FACEBOOK

Τρεις κρατούμενοι απέδρασαν απ’ το Α.Τ Αργυρούπολης ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους. Είχα συλληφθεί πριν από μόλις 6 μέρες. Πώς απέδρασαν από το κελί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί;

Τρεις κρατούμενοι απέδρασαν απ’ το Α.Τ Αργυρούπολης στις 6.30 το πρωί της Τρίτης κι από τότε είναι τεράστια η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψή τους, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στην περιοχή.

Οι τρεις δραπέτες είναι διαρρήκτες, αλβανικής καταγωγής και ήταν κρατούμενοι στον πρώτο όροφο σε κελί του Α.Τ Αργυρούπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ έκοψαν τα κάγκελα, μάλλον με κάποια λίμα (άγνωστο που βρήκαν το υλικό για να κόψουν τα κάγκελα), πήδηξαν απ’ τον πρώτο όροφο και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να τους καταλάβει κανείς!

Οι δραπέτες, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 13 Ιουνίου σε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για κλοπές πολυτελών κατοικιών σε νότια και βόρεια προάστια, για να δραπετεύσουν 6 μέρες μετά, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Στην γύρω περιοχή διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Κατηγορούνται για 72 διαρρήξεις με συνολική λεία 400.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια μάλλον κινηματογραφική απόδραση, καθώς βλέπουμε ότι τέτοιες αποδράσεις γίνονται και στην πραγματική ζωή, δίπλα μας και όχι σε κάποια ταινία δράσης!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved