Τραυματίες ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός του Έβερτ

LIKE US ON FACEBOOK

Τραυματίες ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός του Έβερτ σε τροχαίο τα ξημερώματα στην παραλιακή.

Τραυματίες ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός του Έβερτ καθώς ενεπλάκησαν σε τροχαίο τα ξημερώματα στην παραλιακή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα έχει τραυματιστεί σοβαρά και βρίσκεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.

Ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ, ο οποίος βρισκόταν μαζί του, τραυματίστηκε επίσης αλλά πιο ελαφρά. Οι δύο 19χρονοι επέβαιναν σε ένα Mini Cooper στην παραλιακή όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ποσειδωνίου, συνέβη το τροχαίο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο νεαροί κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο χτύπησε στις μπάρες και αναποδογύρισε.

Αυτός που οδηγούσε το όχημα ήταν ο Διαμαντής Πατέρας, ο οποίος τραυματίστηκε και πιο σοβαρά.  Μαζί του στο όχημα επέβαινε και το εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και γιος της κόρης του Αλεξίας, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Η πυροσβεστική βρέθηκε απ’ την πρώτη στιγμή στο σημείο επί της Ποσειδώνος. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Να σημειωθεί πως η Τροχαία Ελληνικού διερευνά το περιστατικό και κάτω υπό ποιες συνθήκες αυτό σημειώθηκε. Δεν γνωρίζουμε πώς έχασε τον έλεγχο ο οδηγός και συνέβη τελικά το τροχαίο.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved