ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξεκινάει το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες | Τιμή και παροχές

LIKE US ON FACEBOOK

Κι επίσημα ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του γρήγορου δρομολογίου Αθήνα- Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο. Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια, ποιες οι παροχές και ποια η τιμή του εισιτηρίου;

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες και συγκεκριμένα σε 3 ώρες και 57 λεπτά, ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Ειδικότερα, το νέο, γρήγορο δρομολόγιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιείται με ένα ζεύγος τραίνων, το οποίο θα διανύει σε 3 ώρες και 57 λεπτά τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα, με στάσεις σε Λάρισα και Παλαιοφάρσαλο, και σε 4 ώρες και 10 λεπτά τη διαδρομή από την Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με στάσεις σε Λιανοκλάδι και Λάρισα.

Από Αθήνα, το πρώτο δρομολόγιο, το οποίο είναι και πιο γρήγορο, αναχωρεί στις 06:22 και μετά υπάρχουν δρομολόγια ανά τρεις ώρες, στις 09:22, 12:22, 15:22 & 18:22. Από Θεσσαλονίκη, το πρώτο δρομολόγιο, το οποίο είναι και πιο γρήγορο, αναχωρεί στις 06:27 και μετά υπάρχουν δρομολόγια ανά τρεις ώρες, στις 09:15, 12:15, 15:15 & 18:15. Επιπλέον, υπάρχει το βραδινό ζευγάρι δρομολογίων 600/601. Στο πρωινό γρήγορο δρομολόγιο, η διαδρομή Αθήνα – Λιανοκλάδι θα διαρκεί μία ώρα και 47 λεπτά, ενώ η διαδρομή Αθήνα – Λάρισα δύο ώρες και 48 λεπτά. Αντίστοιχα, το δρομολόγιο Λάρισα – Αθήνα θα διαρκεί δύο ώρες και 36 λεπτά και το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα θα διαρκεί μία ώρα και 20 λεπτά.

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες εντός της αμαξοστοιχίας Intercity Express

Το Intercity Express θα διαθέτει πρίζα σε κάθε θέση, υποστηρικτικό προσωπικό on board, WiFi (προς το παρόν, αποκλειστικά στην αμαξοστοιχία I/C51 και για την Α΄ θέση, όμως σταδιακά θα εγκατασταθεί και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες), αναβαθμισμένες υπηρεσίες κυλικείου με νέο συνεργάτη την εταιρία ΒΕΝΕΤΗΣ, δωρεάν διάθεση εφημερίδων στους επιβάτες της Α’ Θέσης στις αμαξοστοιχίες I/C50 και I/C51 και δωρεάν διάθεση σετ προϊόντων περιποίησης στους επιβάτες της Α’ Θέσης σε συνεργασία με τον Όμιλο Σαράντη.

Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων, η τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραμένει αμετάβλητη και συγκεκριμένα για το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη η πρώτη θέση κοστίζει 55 ευρώ (με 20% έκπτωση για την επιστροφή) και η δεύτερη θέση κοστίζει 45 ευρώ (με έκπτωση 20%).

Διαβάστε ακόμα:

Πότε κάνει πρεμιέρα το γρήγορο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved