Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο απ’ την είδηση ότι μητέρα στον Νέο Κόσμο πέταξε το 4,5 ετών παιδί της απ’ το μπαλκόνι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, πηδώντας επίσης στο κενό.

Η τραγωδία στον Νέο Κόσμο έχει ακόμα πολλές πτυχές που δεν έχουν φωτιστεί, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 4,5 ετών κοριτσάκι φέρεται ν’ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι γείτονες πιθανολογούν ότι αυτή ήταν και η αιτία που οδήγησε την απελπισμένη μητέρα στο να δώσει τέλος στη ζωή του παιδιού της και της ίδιας.

Παράλληλα, υπάρχει επίσης μια ακόμα ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι η 40χρονη γυναίκα είχε περάσει στην εφηβεία της κάποια ψυχική ασθένεια.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, στις 4.30 το απόγευμα η μητέρα πέταξε πρώτα το τετράχρονο κοριτσάκι από τον πέμπτο όροφο και στη συνέχεια βούτηξε και η ίδια στο κενό. Περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής που είδαν τις προθέσεις της γυναίκας, προσπάθησαν να την μεταπείσουν, ωστόσο, χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα έχασε τη ζωή της ακαριαία απ’ την πτώση, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, όμως, χωρίς επιτυχία.

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, «κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».

Τραγική φιγούρα ο 40χρονος σύζυγος της γυναίκας, υπάλληλος σε εταιρεία υπολογιστών, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να μπει στο σπίτι αφού η 40χρονη είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας βάζοντας τον συρτή, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος.

Τελικά, ο ίδιος αποφάσισε να χτυπήσει στο διπλανό διαμέρισμα για να περάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, όμως, ήταν αργά καθώς η γυναίκα είχε πάρει ήδη την απόφασή της.

Όλοι στη γειτονιά έκαναν λόγο για μια οικογένεια που ήταν κοινωνική χωρίς να δίνει δικαιώματα με τη συμπεριφορά της. Γείτονες ανέφεραν ότι το ζευγάρι ζούσε εδώ και 15 χρόνια μαζί.

Διαβάστε ακόμα:

Νέος Κόσμος: Έριξε το παιδί απ’ το μπαλκόνι και μετά έπεσε και η ίδια