Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος, καθώς ένας 29χρονος σκότωσε την 10χρονη ετεροθαλή αδελφή του. Ο δράστης είχε μπει νωρίτερα στο σπίτι οπλισμένος, ενώ είχε βάλει σ΄αυτό και φωτιά.

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία στο Άργος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ένας 29χρονος άνδρας μπήκε οπλισμένος στο σπίτι στην οδό Ομήρου, έβαλε φωτιά και στη συνέχεια πυροβόλησε και σκότωσε την ετεροθαλή 11χρονη αδελφή του.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο 29χρονος άνδρας είναι γιος ενός γιατρού, ο οποίος έχει παντρευτεί για δεύτερη φορά και έχει αποκτήσει με τη γυναίκα του, ένα 11χρονο κοριτσάκι.

Ο 29χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για άγνωστους λόγους εισέβαλε στο σπίτι της συζύγου του πατέρα του και του έβαλε φωτιά, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε στην είσοδο της πολυκατοικίας θανάσιμα την ετεροθαλή αδελφή του, μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε απ’ το σημείο ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει: «Βοήθεια θα μας κάψει… το παιδί μου!».

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ο 29χρονος αφού σκότωσε την αδελφή του, στη συνέχεια αυτοκτόνησε και εντοπίστηκε νεκρός έχοντας δίπλα του  μια κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός μετά από καβγά με την αδελφή του, την πυροβόλησε εξ επαφής, προκαλώντας τον θάνατό της.

Η πυροσβεστική και η αστυνομία ειδοποιήθηκαν λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα, εντός του οποίου βρίσκεται ένας άνδρας οπλισμένος με καραμπίνα.

Το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό σχολείο στο Άργος, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Photo: argolikeseidhseis.gr