Μια ασύλληπτη τραγωδία στην Πεύκη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν μια μητέρα πέταξε απ’ την ταράτσα την 5χρονη κόρη της κι έβαλε τέλος στη ζωή της. Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. 

Η τραγωδία στην Πεύκη σημειώθηκε τη δεύτερη μέρα του νέου έτους και όλοι είναι συγκλονισμένοι. Μια 32χρονη μητέρα ανέβηκε στην ταράτσα του τριώροφου οικήματος που διέμενε μαζί με την κόρη της κι αφού την πέταξε στο κενό, έβαλε και η ίδια τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η μητέρα η οποία ήταν ηλικίας 32 ετών, διέμενε με την κόρη της στην Πεύκη, στην οδό Κολοκοτρώνη 67. Σήμερα Πέμπτη, ανέβηκε στην ταράτσα και πέταξε την μόλις 5 ετών κόρη της στο κενό. Στη συνέχεια, έπεσε και η ίδια βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή της.

Και οι δύο βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες και σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η μητέρα μεγάλωνε μόνη της την κόρη της αφού ήταν διαζευγμένη. Η ίδια φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το κοριτσάκι φέρεται να είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Και οι δύο είχαν τραγικό θάνατο, ενώ δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε τέτοιου είδους εγκλήματα κι αυτοκτονίες αν θυμηθούμε πως τον περασμένο Μάρτιο μια 44χρονη μητέρα στον Νέο Κόσμο είχε βάλει τέλος στη ζωή της βουτώντας στο κενό μαζί με το παιδί της στην αγκαλιά της.

Οι αστυνομικοί, πάντως, βρίσκονται στο σημείο και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Photo: Eurokinissi