Τραγική κατάληξη στην Κατερίνη: Νεκρές μητέρα και κόρη

LIKE US ON FACEBOOK

Τραγική κατάληξη στην Κατερίνη και στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννης και της 45χρονης μητέρας της, τα ίχνη των οποίων αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν νεκρές μητέρα και κόρη και το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε σε χαράδρα στην ορεινή περιοχή Φωτεινά της Πιερίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Τραγική κατάληξη στην Κατερίνη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας και της 45χρονης μητέρας της, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί των δύο γυναικών εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Για να καταλάβει κανείς πόσο δύσβατο ήταν το συγκεκριμένο σημείο, αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι το drone που είχαν επιστρατεύσει οι αρχές στην επιχείρηση εντοπισμού μητέρας και κόρης έφτασε σε βάθος 105 μέτρων και μόνο τότε ήταν ορατό ένα τμήμα του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από το drone στις 11.40 το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια, εντοπίστηκαν εξωτερικά και περιμετρικά του οχήματος οι σοροί των δύο γυναικών από κλιμάκια αντρών της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη χαράδρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται στο σημείο η επιχείρηση ανάσυρσης των δύο σορών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο στο σημείο αναμένεται να φτάσουν στο ιατροδικαστής, καθώς επίσης και το κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την συλλογή ευρημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση των δύο γυναικών δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, απ’ τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης μητέρας της, κι έκτοτε ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το τελευταίο καρέ από κλειστό κύκλωμα είχε καταγράψει το μεσημέρι της εξαφάνισης των δύο γυναικών, το αυτοκίνητο της οικογένειας επί της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης-Ελασσόνας με κατεύθυνση την Ελασσόνα. Αυτό ήταν και το στίγμα απ’ το οποίο οι Αρχές ξεκίνησαν το Σάββατο μία μεγάλη έρευνα στις χαράδρες επί της Επαρχιακής Οδού, με την συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, αντρών της ΕΜΑΚ και drones.

Τέλος, σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνιση της 17χρονης, κατόπιν συναίνεσης με τις αστυνομικές Αρχές.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved