«Τον πυροβόλησα κατά λάθος», λέει ο 17χρονος που σκότωσε τον φίλο του

LIKE US ON FACEBOOK

«Τον πυροβόλησα κατά λάθος», φέρεται να λέει ο 17χρονος που σκότωσε τον φίλο του στην Καβάλα, το βράδυ της Τρίτης. Οι δύο φίλοι διασκέδαζαν προηγουμένως μαζί σε ένα μαγαζί.

Ακόμη μια περίεργη ιστορία είναι αυτή με τη δολοφονία του 18χρονου αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα του 17χρονου φίλου του, στην Καβάλα. Ο 17χρονος που σκότωσε τον φίλο του, υποστηρίζει πως έγινε κατά λάθος.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του αλλά υποστήριξε πως τον πυροβόλησε κατά λάθος και δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έφερε διαμπερές τραύμα στο στήθος που επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του.

Αρχικά, η εκτίμηση ήταν ότι ο 18χρονος είχε χτυπηθεί πισώπλατα, όμως η εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή έδειξε πως είχε πυροβοληθεί στο στήθος και η σφαίρα είχε διαπεράσει τον πνεύμονα.

Διασκέδαζαν μαζί πριν τη δολοφονία

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο νεαροί διασκέδαζαν μαζί σε καφετέρια της Καβάλας, το ίδιο βράδυ της δολοφονίας.

Ο 18χρονος έφυγε μαζί με τον 17χρονο από το μαγαζί και οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι υπήρξε ένας τσακωμός για άγνωστο λόγο και αυτός κατέληξε στο να βρεθεί νεκρός ο 18χρονος από τη σφαίρα φίλου του.

Οι Αρχές ερευνούν για ποιον λόγο ο δράστης ήταν οπλισμένος, αν είχε κίνητρο να σκοτώσει τον φίλο του ή τον πυροβόλησε κατά λάθος, καθώς και αν υπάρχουν συνεργοί.

Η σορός του 18χρονου βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ σε πιλοτή πολυκατοικίας στην οδό Σωκράτους και σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε ένας από τους κάλυκες του όπλου. Ο 18χρονος είχε επάνω του αρκετά χρήματα, καθώς και την ταυτότητά του.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή ενώ η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη απ’ το συμβάν.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στην Καβάλα: Ομολόγησε φίλος του 18χρονου ότι τον σκότωσε

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved