Το video που είχε τραβήξει ο Γιακουμάκης και προβλήθηκε στη δίκη

LIKE US ON FACEBOOK

Το μαρτύριο των γονιών δεν έχει τέλος και αυτή η υπόθεση ακόμη δεν έχει κλείσει. Η δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχίζεται ενώ χθες Πέμπτη προβλήθηκε στο δικαστήριο.

Η δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη διαρκώς διακόπτεται, ενώ χθες προβλήθηκε στην αίθουσα ένα video, το οποίο είχε τραβήξει ο ίδιος και έφερε στη δημοσιότητα το Star.

Στο video βλέπουμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη μαζί με την παρέα των Κρητικών που είναι και οι φερόμενοι δράστες. Το video το τραβάει το ίδιο το θύμα και όπως φαίνεται είχαν βγει όλοι μαζί να διασκεδάσουν.

Μάλιστα, στο video είναι με τους φερόμενους βασανιστές του και «διασκεδάζουν» ενώ πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει να του αλλάξουν δωμάτιο στις φοιτητικές εστίες. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν μίλησε ποτέ στους γονείς του.

Ζούσε έναν εφιάλτη και τον ζούσε μόνος του. Ποτέ δεν τους είπε όσα περνάει, πότε δεν μίλησε για το bullying που δεχόταν, τα φρικιαστικά βασανιστήρια που του έκαναν εντός και εκτός της σχολής.

Οι Κρητικοί που είναι και οι φερόμενοι δράστες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον κρεμούσαν από τα παράθυρα, του έριχναν καυτό νερό, τον χτυπούσαν. Και οι εννέα Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι επίπονη για τους γονείς, είναι η πληγή ανοιχτή. Η δίκη διακόπηκε, η οικογένεια επέστρεψε στην Κρήτη για να επιστρέψει ξανά στις 25 Ιουνίου.

Όσον αφορά στους κατηγορούμενους δεν παρευρέθηκαν καθώς δεν κρίθηκε απαραίτητο.

«Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν απαραίτητη η παρουσία των κατηγορουμένων και δεν τη διέταξε» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Πιστιόλας Γιώργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

«Όλα έγιναν για πλάκα» λένε οι Κρητικοί κατηγορούμενοι στη δίκη του Γιακουμάκη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved