Τρεις μέρες αφού έπεσε το “μαύρο στο Mega”, το κανάλι συνεχίζει να εκπέμπει. Ναι, το Mega εκπέμπει διαδικτυακά!

Μπορεί να κατέβασε ρολά το Μεγάλο Κανάλι, κάτι που δυσαρέστησε πολλούς, όμως το Mega εκπέμπει διαδικτυακά! Μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ και του ΕΣΡ για διακοπή του επίγειου σήματος από την Digea, το κανάλι ξεκίνησε να εκπέμπει ξανά.

Πιο συγκεκριμένα, το Mega Chanel μεταδίδει το πρόγραμμά του μέσω της ιστοσελίδας www.megatv.com, παράλληλα με την εκπομπή μέσω της Cosmote TV και της Nova.

Το Mega εκπέμπει διαδικτυακά καθώς, η σχετική απόφαση του ΕΣΡ αφορά μόνο την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση και όχι τη δορυφορική, συνδρομητική ή ιντερνετική. Για τη δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση, αρκεί μια αίτηση και μια απόφαση του ΕΣΡ περί έγκρισης προγράμματος.

Κι έτσι, μπορούμε να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας σειρές ξανά και ξανά!

Να σημειώσουμε πως στις 2:11 τα ξημερώματα της Κυριακής της 28ης Οκτωβρίου έπεσε «μαύρο» στο MEGA. Το μεγάλο κανάλι αποχαιρέτησε το κοινό του την στιγμή που έπαιζαν οι «Απαράδεκτοι». Το κανάλι έκλεισε μετά από 29 χρόνια ζωής, αφού η DIGEA, όπως είχε ανακοινώσει, κατέβασε το σήμα του μεγάλου καναλιού.

Τις τελευταίες ώρες πριν πέσει το «μαύρο», εμφανίστηκε στην πάνω δεξιά γωνίας της οθόνης ένα ρολόι που μετρούσε αντίστροφα. Η αντίστροφη μέτρηση για το MEGA σταμάτησε στις 2.11 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στη συνέχεια, το χρονόμετρο αντικαταστάθηκε με την ημερομηνία και την ώρα που έπεσε το μαύρο. Σημειώνεται ότι αυτό μπορούσαν να το δουν μόνο όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν το κανάλι μέσα από συνδρομητικές πλατφόρμες.

Διαβάστε επίσης:

Γέλια, δάκρυα και συγκίνηση: Θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές του MEGA (Video)