Σακούλες Jumbo αποσύρθηκαν μετά από παράπονα πελατών και παρατηρήσεις πως έφεραν ναζιστικά σύμβολα και το πρόσωπο του Χίτλερ. Η ανακοίνωση της εταιρίας.

Σακούλες Jumbo, όχι οι κλασικές αλλά οι χάρτινες που είναι για δώρο (όπως βλέπετε και στην εικόνα παρακάτω), αποσύρθηκαν μετά από υποδείξεις των πελατών και τον σάλο που προκλήθηκε στα social media.

Οι αγοραστές ανέφεραν πως οι σακούλες αυτές φέρουν αγκυλωτό σταυρό και το πρόσωπο του Χίτλερ και πρέπει να αποσυρθούν. Η εταιρία απ’ τη μεριά της, έβγαλε επίσημη ανακοινώσει αναφέροντας πως δεν είχε προσέξει τα ναζιστικά σύμβολα και γνωστοποιώντας πως τις αποσύρει.

 H συγκεκριμένη σακουλίτσα δώρου επωλείτο στα καταστήματα μας χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ούτε από τον αγοραστή, ούτε από τους πελάτες μας που την αγόραζαν για πολύ καιρό ότι μια σφραγίδα και ένα γραμματόσημο εποχής μπορούσε να δημιουργήσει λάθος συνειρμούς

Η «Σακούλα Δώρου Craft Λονδίνο» στην κατηγορία «Τσάντες Kraft Μίνι Ενηλίκων» , ήταν αυτή που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Η σακούλα πωλείτο προς 50 λεπτά.

σακούλες Jumbo

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Jumbo:

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε αισθητική απεικόνιση σακουλίτσας δώρου από τα καταστήματα και το eshop μας, η Jumbo AEE διευκρινίζει τα κάτωθι:

H συγκεκριμένη σακουλίτσα δώρου επωλείτο στα καταστήματα μας χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ούτε από τον αγοραστή, ούτε από τους πελάτες μας που την αγόραζαν για πολύ καιρό ότι μια σφραγίδα και ένα γραμματόσημο εποχής μπορούσε να δημιουργήσει λάθος συνειρμούς.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από πελάτη και μας υποδείχθηκε αποφασίστηκε να αποσυρθεί και να καταστραφεί».

Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που προκάλεσε σάλο, ούτε κάποιο άλλο σκάνδαλο. Αλλά υπάρχουν κι αυτοί που είναι περισσότερο παρατηρητικοί από όλους και θέλοντας να κάνουν τα δώρα τους στα παιδιά, παρατήρησαν και τα ναζιστικά σύμβολα πάνω στη σακούλα!

Διαβάστε επίσης:

Βγαίνει σε πλειστηριασμό το Avenue στο Μαρούσι

Photo: Aleks Popov