Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πολιτικό κόσμο!

LIKE US ON FACEBOOK

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διακρίθηκε MVP του NBA της φετινής σεζόν με τη φανέλα των Milwaukee Bucks. Έγινε, μάλιστα, ο πρώτος Έλληνας MVP του NBA και ο τέταρτος μη Αμερικανός στην ιστορία του θεσμού του NBA. Γι’ αυτό και τα σχόλια για τον Αντετοκούνμπο από τον πολιτικό κόσμο μόνο λίγα δεν μπορούν να είναι.

Ο Greek Freak έγραψε ιστορία, αφού αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA για φέτος με 77%, ένα τεράστιο ποσοστό που επιβεβαιώνει τον τίτλο που δέχθηκε.

Με αφορμή τη νίκη του αυτή, πολλοί είναι οι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου που έχουν σπεύσει να συγχαρούν τον Έλληνα σταρ για την επιτυχία του αυτή, μέσω δημοσιεύσεων στο twitter. Μεταξύ αυτών δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι δύο υποψήφιοι που διεκδικούν τη θέση του πρωθυπουργού της χώρας, Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέροντας ότι κάνει υπερήφανη την Ελλάδα και τονίζοντας το ήθος του μεγάλου παίχτη.

Έκανες και κάνεις υπερήφανους τους Έλληνες όχι μόνο με το μοναδικό παράδειγμά σου, αλλά και με το κορυφαίο ήθος σου. Θερμά συγχαρητήρια και καλή, ακόμη πιο λαμπρή, συνέχεια

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ευχαρίστησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη χαρά που δίνει σε έναν ολόκληρο λαό με δύο υπέροχες δημοσιεύσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε κι αυτός με τη σειρά του στην μεγάλη επιτυχία του Greek Freak.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Επικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με τη σειρά του συνεχάρη τον Έλληνα σταρ για την επιτυχία του.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, έγραψε “περηφάνια και συγκίνηση”, αναφερόμενος στο κατόρθωμα του Γιάννη.

«Just a kid from Sepolia. Σε ευχαριστούμε Γιάννη» είναι το tweet που έκανε ο Βασίλης Κικίλιας.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε κι αυτή τα συγχαρητήριά της στον Έλληνα σταρ.

Ο επικεφαλής στο Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, έγραψε ότι με τον Αντετοκούνμπο  η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, αναφέρθηκε και αυτός στον MVP του NBA.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved