Την απέλυσαν απ’ το σχολείο επειδή… είπε ότι δεν υπάρχει Άι Βασίλης!

LIKE US ON FACEBOOK

Αναπληρώτρια δασκάλα φέρεται ν’ απολύθηκε από Δημοτικό Σχολείο, καθώς είπε στους μαθητές πως δεν υπάρχει Άι Βασίλης!

Το περιστατικό έγινε σε Δημοτικό Σχολείο του Νιου Τζέρσι, όπου οι γονείς δήλωσαν πως χρειάστηκε να παρηγορήσουν τα παιδιά τους, αφού η δασκάλα τους είπε ότι δεν υπάρχει Άι Βασίλης!

Οι μαθητές της πρώτης δημοτικού στο σχολείο Cedar Hill του Μόντβιλ είπαν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαθητής υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ο Άι Βασίλης.

Η αναπληρώτρια δασκάλα στη συνέχεια φέρεται να υποστήριξε το ίδιο, αλλά και να κατέρριψε και άλλους παιδικούς μύθους όπως ότι δεν υπάρχει το πασχαλινό λαγουδάκι ούτε η νεράιδα των δοντιών.

Ένας από τους γονείς των μαθητών έγραψε στο Facebook:

Η δασκάλα τους είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και ότι οι γονείς αγοράζουν τα δώρα και τα βάζουν κάτω από το δέντρο τους. Τους είπε ότι οι τάρανδοι δεν μπορούν να πετάξουν και ότι τα ξωτικά δεν υπάρχουν. Μια ενήλικη γυναίκα επιχείρησε να συνθλίψει τα όνειρα 22 εξάχρονων παιδιών από την πρώτη τάξη δημοτικού του Cedar Hill

Μετά το περιστατικό, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Μάικλ Τζέι Ρατζ ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά της δασκάλας με επιστολή του που έστειλε στους γονείς.

Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, γνωρίζω απόλυτα την ευαίσθητη φύση αυτού του ζητήματος. Αν μέσα στις επόμενες ημέρες συζητηθεί το θέμα στο σπίτι μπορείτε να λάβετε τα απαραίτητα βήματα για να διατηρήσετε την αθωότητα των παιδιών σας αυτή την εορταστική περίοδο

Όσο για τη δασκάλα; Οι πληροφορίες λένε πως έχει απομακρυνθεί πλέον απ’ το σχολείο.

Διαβάστε και αυτό:

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό, δήμαρχος κηρύσσει ανεπιθύμητο τον Αϊ Βασίλη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved