Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη της δολοφονίας του 21χρονου έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά. Μετά από διαπραγματεύσεις, ο 30χρονος δράστης παραδόθηκε στην Ασφάλεια.

Τι κατέθεσε στις Αρχές ο δράστης της δολοφονίας στον Πειραιά; Όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος Έλληνας με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο συμπίπτουν με όσα γνώριζαν μέχρι στιγμής οι Αρχές σχετικά με την ασήμαντη αφορμή για τη δολοφονία του 21χρονου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Η δολοφονία έγινε έξω από μπαρ, επί της οδού Κολοκοτρώνη 115, στον Πειραιά.

Αφού παραδόθηκε στην Αστυνομία, ο 30χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως όλα έγιναν από μία ασήμαντη αφορμή, όταν βγήκε από το μπαρ και φαίνεται πως σπρώχτηκε με το θύμα και εκείνος τον στραβοκοίταξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν σε συμπλοκή.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δράστης, το άτυχο θύμα τον χτύπησε στο πρόσωπο και εκείνος αντέδρασε τραβώντας το πιστόλι που είχε μαζί του και τον πυροβόλησε δύο φορές στον θώρακα.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι δεν γνώριζε από πριν τον νεαρό που ήρθε σε συμπλοκή μαζί του, ενώ δεν απέδωσε το όλο γεγονός σε κάποια πρόσφατη παρεξήγηση με τον δίδυμο αδερφό του, σε αντίθεση με όσα ανέφεραν κάποια άτομα του κύκλου του.

Σημειώνεται πως ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών και για τον νόμο περί όπλων.

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 21χρονου.

Τι κατέθεσε η φίλη του θύματος

Η φίλη του θύματος απ’ την πλευρά της, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη έξω από το μαγαζί.

Ήμασταν έξω από το μαγαζί, δεν μπήκαμε ποτέ μέσα. Βγήκε ο άλλος και δεν κατάλαβα πώς, άρχισαν να σπρώχνονται με τον Ηλία. Τότε άρχισε ο τσακωμός, του άνοιξε ο Ηλίας τα μούτρα και μπήκαμε στη μέση εγώ και η φίλη μου να τους χωρίσουμε. Δεν βγήκε κανείς από το μαγαζί. Και την ώρα που τον παίρνω για να φύγουμε, εκείνη την ώρα γυρνάω για να δω αν είναι το ζευγάρι πίσω μου και βγάζει το όπλο και ρίχνει. Ο Ηλίας με έσπρωξε για να με σώσει κι έφαγε εκείνος τη σφαίρα

Διαβάστε ακόμα:

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά