Τι κάνουν οι κριτές του MasterChef εκτός παιχνιδιού; | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Τι κάνουν οι κριτές του MasterChef εκτός παιχνιδιού; Όσο κι αν προσπαθείς να το μαντέψεις, δεν σου περνά ούτε σαν σκέψη απ’ το μυαλό.

Τι κάνουν οι κριτές του MasterChef εκτός παιχνιδιού; Όταν δεν έχουν τις δουλειές τους, όταν βγάζουν την ποδιά και έχουν διάλειμμα, πώς περνούν την ώρα τους οι κριτές του MasterChef;

Κάνουν κούνια και το διασκεδάζουν! Όχι δεν σου κάνουμε πλάκα, ούτε πρόκειται για κάποια φήμη. Έχουμε φωτογραφίες που το αποδεικνύουν ενώ δεν είναι κάτι που οι ίδιοι επιλέγουν να μείνει κρυφό.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έδωσε αυτήν την πληροφορία μέσω των Insta Stories του. Στις φωτογραφίες βλέπουμε, τους τρεις κριτές σε μια παιδική χαρά να απολαμβάνουν τον ήλιο και να κάνουν κούνια!

Οι κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός παιχνιδιού δεν είναι οι αυστηροί κριτές αλλά μια παρέα που διασκεδάζει ο ένας την παρέα του άλλου.

Οι τρεις τους φαίνεται να έχουν χημεία, να περνούν καλά και να κάνουν χαβαλέ!

Μάλιστα, ο Κουτσόπουλος σε συνέντευξή του είχε σχολιάσει πως οι τρεις του κάνουν παρέα εκτός εκπομπής και παρασύρουν και τον «Σώτο που είναι οικογενειάρχης ο άνθρωπος, με αποτέλεσμα να με βρίζει η Δέσποινα, η γυναίκα του»!

Ο ένας «πειράζει» τον άλλον και αυτό το βλέπουμε και στο παιχνίδι. Την τελευταία φορά μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε σχολιάσει το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με μια ατάκα που δεν περιμέναμε.

Ο Ιωαννίδης ρώτησε τον Δημήτρη Τσίκιλη, να σχολιάσει πώς είδε τον Τζώρτζη ως αρχηγό. Εκείνος με χιούμορ σχολίασε το ύψος του Τζώρτζη κι απάντησε ότι: «Εγώ τον Τζώρτζη τον είδα αν και μικρόσωμο… όσο μπόι του λείπει, τόσο μεγάλο βεληνεκές έχει».

Αυτή ήταν κι αφορμή που έψαχνε ο Πάνος Ιωαννίδης, που δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω και την εκμεταλλεύτηκε για να σχολιάσει ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να τον πειράξει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωαννίδης είπε: «Αυτό το έχουμε δει κι εμείς από άλλους ανθρώπους», ενώ ακαριαία η κάμερα μας έδειξε το άγριο βλέμμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Ο μπαμπάς Σωτήρης Κοντιζάς μιλά για την κόρη του Chihiro και “λιώνει”!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved