Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βρήκε μαρτυρικό θάνατο στη Ρόδο λίγο καιρό πριν.

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές της Ελένης Τοπαλούδη; Σύμφωνα με τις εξετάσεις, δεν βρέθηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της. Τα αποτελέσματα ταχυδρομούνται στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό πως ο πατέρας της Ελένης πήρε τη βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η 21χρονη φοιτήτρια είχε περάσει σε 36 μαθήματα και ήταν στην τελική ευθεία για το πτυχίο της.

Οι συμφοιτητές της Ελένης έχουν αφήσει μια φωτογραφία της και λίγα λουλούδια στη σχολή τους. Στόλισαν το δέντρο με ευχές ενώ έγραψαν “η Ελένη δεν πέθανε, είναι πάντα ζωντανή στη μνήμη μας”.

Έφυγε απ’ τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, η οικογένεια του 19χρονου κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο.

Η μητέρα του μάλιστα νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ και οι γείτονες τους είναι σοκαρισμένοι.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η οικογένεια της φοιτήτριας

Φως στις συνομιλίες του 19χρονου και του 21χρονου πριν και μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο θέλει να «ρίξει» η οικογένειά της, με το αίτημά της για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε στην ανακρίτρια Ρόδου αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τα κινητά των κατηγορούμενων, αλλά και του θύματος.

Η οικογένεια ζητεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας, η οποία θα αφορά τις εισερχόμενες κι εξερχόμενες κλήσεις, τις ώρες που αυτές οι κλήσεις έγιναν, αλλά και τις κεραίες που ενεργοποίησαν τόσο οι εν λόγω αριθμοί, όσο και οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας με τους οποίους επικοινώνησαν, από την ώρα που, σύμφωνα με τις κάμερες, το θύμα συνάντησε τον έναν εκ των δραστών μέχρι και τον χρόνο συλλήψεώς τους, αφετέρου του αριθμού σταθερής τηλεφωνίας της εξοχικής κατοικίας του ενός κατηγορουμένου, «όπου οι δράστες βίασαν και κακοποίησαν βάναυσα την αείμνηστη Ελένη Τοπαλούδη».

Διαβάστε ακόμα:

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη