Καταιγιστικές είναι τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις γύρω απ’ την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Ενώ αρχικά ο θανάτός της θεωρούνταν αυτοκτονία, οι Αρχές ένωσαν τα κομμάτια του παζλ κι έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται με βεβαιότητα για δολοφονία.

Οι συγγενείς της Λαγούδη θέλουν ν’ αποδοθεί όσο το δυνατό πιο άμεσα Δικαιοσύνη ενώ εκείνοι απ’ την πρώτη στιγμή πίστευαν ότι πρόκειται για δολοφονία κι όχι αυτοκτονία.

Τρία άτομα θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία της Λαγούδη. Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και έχει προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Απ’ την πλευρά τους, οι συγγενείς της Λαγούδη έχουν αρχίσει να νιώθουν δικαίωση καθώς ποτέ δεν πίστεψαν ότι ο θάνατος της 44χρονης ήταν αυτοκτονία κι επέμεναν να συνεχιστούν οι έρευνες.

Η θεία της Ειρήνης Λαγούδη, Βούλα Λαγούδη, δήλωσε στην εκπομπή του ALPHA «Μετά τα Μεσάνυχτα»:

Εμείς αισθανόμαστε μια ηθική ικανοποίηση. Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν. Η Ειρήνη για κανένα λόγο δεν θα αυτοκτονούσε. Ήταν η γερακίνα της οικογένειας. Από το παράθυρο του σπιτιού της κάθε πρωί καλημέριζε τον Αχελώο. Αν ήθελε το κορίτσι μας να αυτοκτονήσει, θα το έκανε εκεί

Όσον αφορά το πώς βρέθηκε τη μοιραία μέρα στο σημείο όπου είχε «ραντεβού θανάτου», η θεία της 44χρονης εκτίμησε πως η γυναίκα παγιδεύτηκε από άτομα στα οποία είχε τυφλή εμπιστοσύνη: «Πώς η Ειρήνη βρέθηκε σε εκείνο το σημείο νεκρή; Πρέπει να παγιδεύτηκε από κάποιους που τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Η Ειρήνη στο σημείο που βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού θανάτου. Τα σκέφτηκε κανείς τα τρία της παιδιά όταν έβαλαν τη στάμπα ότι η μαμά τους αυτοπυρπολήθηκε;».

Εμείς θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι της Ειρήνης και μπροστά στο εδώλιο να κοιτάξουν στα μάτια τα τρία της παιδιά, και να τους πουν για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα στέρησαν την αγκαλιά της μάνας τους, τις χαρές τους και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή τους

Διαβάστε ακόμα:

Στο φως τα μηνύματα της Λαγούδη | Ποια ήταν τα τελευταία της λόγια