Η αγωνία όλων για την υγεία του Μίκη Θεοδωράκη είναι μεγάλη καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο στις 26 Φεβρουαρίου λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας. Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Πέμπτης o μεγάλος μουσικοσυνθέτης μπήκε στο χειρουργείο για την τοποθέτηση βηματοδότη κάτι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωί της Παρασκευής. Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μίκη Θεοδωράκη;

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ανακοινωθέν από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται διαρκώς ενώ τοποθετήθηκε ο βηματοδότης με επιτυχία.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης υπεβλήθη, σήμερα, την 8η Μαρτίου 2019, σε τοποθέτηση διεστιακού βηματοδότου και σε ηλεκτρική ανάταξη της ταχυαρρυθμίας. Συνεχίζει νοσηλευόμενος στο δωμάτιό του, υπό αγωγή», αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν για τον 94χρονο συνθέτη.

Να σημειώσουμε πως ο Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από 11 μέρες με έντονη ταχυκαρδία και πόνους και στη συνέχεια διαγνώστηκε κολπική μαρμαρυγή.

Συγκεκριμένα, απ’ την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και μετά, ο ίδιος λαμβάνει ενδοφλέβια αγωγή, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν την «επιβαρυντική συνθήκη υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής».

Να θυμίσουμε πως τον Αύγουστο είχε νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης και οι γιατροί είχαν ενημερώσει ότι εισήχθη μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας.

Διαβάστε τι είχε προηγηθεί:

Αγωνία για τον Μίκη Θεοδωράκη