Θύμα εγκληματικής οργάνωσης ο συνεργός του «αρχηγού» της μαφίας των φυλακών

LIKE US ON FACEBOOK

Νέα δεδομένα προκύπτουν για το θανάτου του Τούσα Μπαντιόλ, κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, που είχε βρεθεί νεκρός το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο θάνατος του Αλβανού στον Κορυδαλλό, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε χρήση ναρκωτικών, όπως αρχικά είχε διαπιστωθεί. Το πόρισμα αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών και τοξικολογικών ερευνών που στάλθηκαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τον ειδικό εφέτη που ερευνά την υπόθεση της «μαφίας» των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής εντόπισε στον λαιμό του σημάδια και ίχνη, που παραπέμπουν ευθέως σε ανθρωποκτονία και μάλιστα με τη μέθοδο του στραγγαλισμού.

Για την εν λόγω υπόθεση της «μαφίας» ήδη γνωρίζουμε, ότι ο 34χρονος ήταν ενεργό μέλος της «μαφίας» του Κορυδαλλού που αρχηγός της ήταν ο Κλόντιαν Λεκοτσάι. Επίσης, ήταν αυτός που είχε φυγαδεύσει στο σπίτι του, τους δράστες που σκότωσαν τον ποινικολόγο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Επίσης, αναφορές στην υπόθεση αυτή σε συνδυασμό με τους διαλόγους που διέρρευσαν λίγες εβδομάδες πριν, κάνουν λόγο πως ο αρχηγός της «μαφίας» έκανε πολλές προσπάθειες να χρεώσει τον φόνο του συγκρατούμενού του στον Αριστείδη Φλώρο, τότε ύποπτο για την υπόθεση Energa.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι απ’ την υπόθεση της «μαφίας» των φυλακών Κορυδαλλού προκύπτουν συνέχεια καινούρια στοιχεία, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να «κλείσει». Μέχρι πρότινος οι δύο που θα πάρουν την άγουσα για τον ανακριτή είναι οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον ανακριτή ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα εκβίασης. Η απολογία του αναμένεται να είναι μαραθώνια.

Διαβάστε επίσης:

Αγωγή κατά της Παπακώστα καταθέτει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Photo:INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved