Θρίλερ με τη σορό 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο που έχει εντοπιστεί εδώ και μέρες. Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ..

Πολλά ερωτηματικά για τη σορό 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους της Λίνδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της φοιτήτριας με καταγωγή από το Διδυμότειχο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και αυτό γιατί δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί η φοιτήτρια να αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της ή να συνέβη κάποιο ατύχημα.

Αυτό προκύπτει και από το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές του νησιού. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου εξετάζει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και διενεργεί προανάκριση, ώστε να δοθούν τελικά απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης φοιτήτριας. Το Λιμενικό ειδοποιήθηκε για τη σορό στις 28 Νοεμβρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό, το πτώμα βρέθηκε γυμνό, φορώντας λυμένο έναν μωβ στηθόδεσμο, δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, ενώ τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο αυτά αποδίδονται μέχρι στιγμής σε πτώση στα βράχια καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα.

Στη περιοχή θα βρέθηκαν ρούχα ή άλλα αντικείμενα της φοιτήτριας.

Η 21χρονη σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας φέρεται να ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του στον Βόλο