Θρίλερ με τον 35χρονο δολοφόνο στην Κύπρο | Εξαήμερη κράτηση για τον δεύτερο φόνο

LIKE US ON FACEBOOK

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αναζήτηση των θυμάτων του 35χρονου δολοφόνου στην Κύπρο. Άκαρπες για ακόμη μια ημέρα οι προσπάθειες εντοπισμού της 6χρονης κόρης, της δολοφονημένης Mary Rose.

Ειδικότερα, το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας αποφάσισε την Κυριακή, την εξαήμερη κράτηση του 35χρονου υπολοχαγού, όσον αφορά τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε το Σάββατο σε φρεάτιο, στο Μιτσερό. Σημειώνεται ότι ο ίδιος άνδρας κρατείται και για τη δολοφονία της 38χρονης Mary Rose, καθώς και της μόλις έξι χρονών κόρης της.

Αναφορικά με τον φόνο της δεύτερης γυναίκας, της 28χρονης, Arian Palanas Lozano, ο ίδιος παραδέχτηκε στο δικαστήριο, ότι τη γνώρισε μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών, και ότι την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, την Κυριακή το πρωί, ξεκίνησαν εκ νέου και οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιάτου, για την εξεύρεση της σορού της 6χρονης κόρης της 38χρονης Mary Rose. Στις έρευνες συμμετείχε και ομάδα δυτών του λιμενικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος την Κυριακή, ομολόγησε ότι πέταξε την 6χρονη Sierra Graze Seucaliuc, στη λίμνη Μεμί, στον Ξυλιάτο. Ο ίδιος έριξε τη σορό της 6χρονης τυλιγμένο σε σεντόνι, το οποίο και έδεσε με πέτρες. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταδίδουν τα κυπριακά Μέσα, το πτώμα δεν βυθίστηκε και έτσι ο 35χρονος το τράβηξε εκ νέου στην ξηρά με σκοπό να δέσει καλύτερα τις πέτρες και να το ρίξει ξανά στο νερό.

Παράλληλα, συγκλονιστικά είναι και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» σχετικά με το προφίλ του «Ορέστη» όπως τον αποκαλούν τα κυπριακά Μέσα. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος φέρεται να «ανέβαζε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, καθώς επίσης και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες απ’ τις τοποθεσίες που πετούσε τις σορούς των γυναικών που σκότωνε.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στο φρεάτιο, στις οποίες συνδράμουν και εξειδικευμένες κάμερες για μεγάλα βάθη, ιδιωτικής εταιρείας. Οι κάμερες εντόπισαν δύο ακόμα «όγκους» στο υπέδαφος, με τον Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτο Σιάηλο, να μην αποκλείει την πιθανότητα μέσα στο φρεάτιο να βρεθούν κι άλλες σοροί.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι αρχές φέρεται να ελέγχουν και τους λογαριασμούς ακόμα τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που αναζητούνταν και διατηρούσαν προφίλ στην ίδια διαδικτυακή ιστοσελίδα γνωριμιών.

Διαβάστε ακόμη:

Κύπρος: Ομολόγησε και δεύτερη δολοφονία ο 35χρονος | Συνεχίζονται οι έρευνες
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved