Θεσσαλονικιός άπλωσε… δεκάδες εσώρουχα σε πλακόστρωτο! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Ξέρουμε ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν μια δόση τρέλας παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν περιμέναμε να δούμε δεκάδες εσώρουχα σε πλακόστρωτο απλωμένα!

Ένας Θεσσαλονικιός  άπλωσε δεκάδες εσώρουχα σε πλακόστρωτο και κανείς δεν μπορούσε να περάσει…Γιατί τα άπλωσε; Για να στεγνώσουν!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν καταστηματάρχη ο οποίος βρήκε αυτόν τον κατά τ’ άλλα δημιουργικό τρόπο για να στεγνώσει το εμπόρευμά του, το οποίο βράχηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο Θεσσαλονικιός καταστηματάρχης αποφάσισε να απλώσει τα δεκάδες εσώρουχα σε πλακόστρωτο και συγκεκριμένα μπροστά απ’ τη βίλα Πετρίδη. Αν περάσεις από εκεί, μπορεί ακόμα να υπάρχουν, αν και μαντεύουμε πως έχουν στεγνώσει τώρα…

δεκάδες εσώρουχα σε πλακόστρωτο

Τα ανδρικά εσώρουχα -γιατί μόνο ανδρικά βλέπουμε στις φωτογραφίες- βράχηκαΝ όταν πλημμύρισε η αποθήκη του κι έτσι αυτός ο καταστηματάρχης είχε την ιδέα να τα βγάλει στον…ήλιο για να στεγνώσουν πιο γρήγορα.

Βέβαια, αυτήν την παράδοξη τακτική την έχουν εφαρμόσει κι άλλοι καταστηματάρχες το τελευταίο διάστημα προκειμένου να στεγνώσουν το εμπόρευμά τους και να το σώσουν.

Βρε, λέτε να το κάνουμε κι εμείς τις άσχημες μέρες: Όταν τα ρούχα δεν λένε να στεγνώσουν και παλεύεις με σίδερο ή πιστολάκι ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων; Μήπως τελικά αυτή είναι η τεχνική που ψάχναμε εδώ και καιρό; Χμμμ….Μας μπήκαν ιδέες!

ΥΓ. Αν σου αρέσει κάποιο από αυτά τα εσώρουχα, αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον καλό σου, ενημέρωσέ μας κι εμείς θα βρούμε τον τρόπο να σε φέρουμε σε επαφή και επικοινωνία. Έχει ποικιλία πάντως, δεν μπορείς να πεις!

δεκάδες εσώρουχα σε πλακόστρωτο

Διαβάστε επίσης:

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεις βιβλιοθήκες σε 5 στάσεις λεωφορείων! | Photo

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved