Θεσσαλονίκη: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε γυναίκα στη μέση του δρόμου

LIKE US ON FACEBOOK

Επίθεση με τσεκούρι στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης στη μέση του δρόμου και συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους.

Επίθεση με τσεκούρι στη Θεσσαλονίκη στη μέση του δρόμου σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας μεσήλικας άνδρας επιτέθηκε σε μια γυναίκα με αιχμηρό και βαρύ αντικείμενο, με τις πηγές να αναφέρουν πως είναι τσεκούρι.

Ο άνδρας την τραυμάτισε σε δημόσιο χρόνο και συγκεκριμένα στη μέση του δρόμου. Το θύμα είναι μια 53χρονη γυναίκα από τη Μολδαβία, ενώ ο δράστης είναι ένας άνδρας στην ίδια περίπου ηλικία, ομογενής απ τη Γεωργία.

Η επίθεση έγινε στους Αμπελόκηπους μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων και περαστικών. Η άτυχη γυναίκα κατά πληροφορίες, περπατούσε ανυποψίαστη όταν ο άνδρας της επιτέθηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι.

Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και στο σημείο βρέθηκε άμεσα ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακόμισε τη γυναίκα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και νοσηλεύεται.

Μετά από καταδίωξη της αστυνομίας, ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια της επίθεσης κι αν οι δυο τους γνωρίζονταν, αν είχε προηγηθεί κάποιος τσακωμός κι αν είχαν κάποια σχέση.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved