Θέλεις να είναι έκπληξη το πού θα προσγειωθείς; Εμπιστεύσου την British Airways!

LIKE US ON FACEBOOK

H British Airways βαδίζει στον δρόμο που χάραξε η Ryanair και αλλάζει τον τόπο προσγείωσης με το έτσι θέλω! Θέλεις να είναι έκπληξη το πού θα προσγειωθείς; Εμπιστεύσου την British Airways!

Η λάθος προσγείωση της British Airways κάνει τον γύρο του Διαδικτύου κι όχι αδίκως! Η αεροπορική, ακολουθώντας μάλλον το παράδειγμα της Ryanair, προσγείωσε τους επιβάτες κατά λάθος στο Εδιμβούργο αντί του Ντίσελντορφ που ήταν ο προορισμός τους!

Έλα μωρέ, επειδή είναι άλλη χώρα κι ούτε καν άλλη πόλη; Κι αν πας να δικαιολογήσεις την British Airways -κι εμείς το προσπαθήσαμε- λέγοντας ότι κάτι λογικό θα συνέβη, όπως π.χ. απότομη μεταβολή του καιρού, θα σε διαψεύσουμε.

Τι έγινε; Απλά… κατατέθηκε λάθος σχέδιο πτήσης!

Οι επιβάτες του αεροπλάνου, που είχε αναχωρήσει από το Λονδίνο, κατάλαβαν τι είχε συμβεί μόνο όταν άκουσαν το «καλωσήλθατε στο Εδιμβούργο», κατά την προσγείωση του αεροσκάφους.

Το αεροσκάφος έκανε αρχικά ανεφοδιασμό καυσίμων και ξεκίνησε εκ νέου, αυτή τη φορά με προορισμό το Ντίσελντορφ, σε διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση, όπου προσγειώθηκε με καθυστέρηση άνω των τριών ωρών.

«Εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή με την εταιρεία WDL Aviation, που πραγματοποίησε αυτήν την πτήση για λογαριασμό της British Airways, ώστε να καθορίσουμε τον λόγο για τον οποίο κατατέθηκε λάθος σχέδιο πτήσης», σημείωσε ένας εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας.

Η British Airways ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες και ανακοίνωσε πως θα επικοινωνήσει με τον καθένα χωριστά. Όμως, δεν έχει γνωστοποιήσει τον αριθμό των επιβατών.

Όπως κατήγγειλε η επιβάτισσα Σόφι Κουκ, η αναμονή στο αεροσκάφος ήταν «άκρως αποκαρδιωτική». «Οι τουαλέτες ήταν κλειδωμένες και δεν μας παρείχαν ούτε ένα γεύμα», δήλωσε η ίδια στο BBC.

Δες ακόμα:

Εγώ Αθήνα και εσύ Τιμισοάρα…Η Ryanair ξανά στο στόχαστρο των twitterάδων!

Photo: REUTERS/© Toby Melville / Reuters
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved