Συνεχίζονται ασταμάτητα οι έρευνες για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, με τις Αρχές να πιστεύουν πως το “κλειδί” για την υπόθεση ίσως βρίσκεται στο κινητό της.

Ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και τώρα οι Αρχές στρέφουν την προσοχή τους στα τελευταία τηλεφωνήματα της νεαρής.

Όπως τόνισε η δημοσιογράφος της εφημερίδας Δημοκρατικής της Ρόδου, Μαίρη Φώτη, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, στο Λιμεναρχείο Ρόδου προσήχθησαν τρια άτομα, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, με τους οποίους η 21χρονη είχε επικοινωνία τις τελευταίες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την ίδια, ο ένας Έλληνας φέρεται την περασμένη Τρίτη να μετέφερε την Ελένη Τοπαλούδη από μια καφετέρια στο σπίτι της χωρίς να προκύπτει κάποια περαιτέρω εμπλοκή του ενώ οι άλλοι δύο, ο άλλος Έλληνας και ο αλλοδαπός, φέρεται να μίλησαν με την 21χρονη τις τελευταίες ώρες πριν να χαθούν τα ίχνη της.

Τα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση είναι αρχικά πώς βρέθηκε η άτυχη κοπέλα στη περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους, σε μια τουριστική περιοχή που αυτό το διάστημα είναι όλα ερημικά, και μάλιστα πάνω σε βράχια γυμνή.

Παράλληλα, μένει αναπάντητο το ερώτημα εάν η δολοφονία έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας στους Πεύκους ή σε άλλο σημείο του νησιού και μεταφέρθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή για να εξαφανιστούν στοιχεία του δολοφόνου ή των δολοφόνων.

Σύμφωνα, πάντως, με την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Στο σώμα της μάλιστα φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα, εκτός από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο