Αντίστροφη μέτρηση για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών, αφού το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πως την Τρίτη στις 11 το πρωί θα δοθούν στη δημοσιότητα οι βάσεις 2019 και οι υποψήφιοι θα μπορούν να μπουν στο σύστημα ώστε να δουν σε ποια σχολή πέρασαν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν από αύριο Τρίτη τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου πληκτρολογώντας:

  • Τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
  • Τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Πού αλλού θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών;

Την ίδια στιγμή, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια το μεσημέρι της Τρίτης.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, αναμένεται πτωτική πορεία των βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές του 1ου, 2ου και 3ου επιστημονικού πεδίου.

Καλή επιτυχία σε όλους! Και μην ξεχνάτε, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η ζωή σας τώρα ξεκινάει και θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι!

Διαβάστε κι αυτό:

Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων που κατάφεραν να αριστεύσουν στις Πανελλήνιες