Στις 2:11 τα ξημερώματα της Κυριακής της 28ης Οκτωβρίου έπεσε «μαύρο» στο MEGA. Το μεγάλο κανάλι αποχαιρέτησε το κοινό του την στιγμή που έπαιζαν οι «Απαράδεκτοι».

Έκλεισε το MEGA μετά από 29 χρόνια ζωής, αφού η DIGEA, όπως είχε ανακοινώσει, κατέβασε το σήμα του μεγάλου καναλιού.

Το κανάλι αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές με τρεις απ’ τις πιο αγαπημένες σειρές: Τις “Τρεις Χάριτες” στις 21.00, το “Δις Εξαμαρτείν” στις 22.00 και τους “Απαράδεκτους” στις 22.50.

Τις τελευταίες ώρες πριν πέσει το «μαύρο», εμφανίστηκε στην πάνω δεξιά γωνίας της οθόνης ένα ρολόι που μετρούσε αντίστροφα. Η αντίστροφη μέτρηση για το MEGA σταμάτησε στις 2.11 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στη συνέχεια, το χρονόμετρο αντικαταστάθηκε με την ημερομηνία και την ώρα που έπεσε το μαύρο. Σημειώνεται ότι αυτό μπορούσαν να το δουν μόνο όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν το κανάλι μέσα από συνδρομητικές πλατφόρμες.

Η στιγμή που έπεσε το «μαύρο»:

https://www.youtube.com/watch?v=YCaiM0RhY30&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2btveGQ5cN9SSHKlufwSyVohj4kjDgfSCkv1lPUkCpOEQSF_uImJO81GY

Τονίζεται πως το MEGA θα συνεχίσει να παίζει μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και συγκεκριμένα από τη συχνότητα 984 της ΝΟVΑ και 106 της Cosmote TV.

Το αποχαιρετιστήριο video των εργαζομένων

Πριν από μερικές ημέρες, οι εργαζόμενοι του MEGA δημιούργησαν ένα αποχαιρετιστήριο video. Το video μιλάει με έργα, κυριολεκτικά, αφού έφτιαξαν ένα υπέροχο video με συρραφή σκηνών από αγαπημένες σειρές του MEGA.

Oι εργαζόμενοι έμειναν δίπλα στο MEGA όλο αυτό τον καιρό, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Όλο αυτό εδώ και πάνω από δύο χρόνια.

Μπορεί να έπεσε «μαύρο» στο MEGA, αλλά κανένα μαύρο δεν θα μπορέσει να το σβήσει απ’ τις καρδιές μας… 

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Τηλέτυπος κατέθεσε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή του σήματος του καναλιού, που ανακοίνωσε η DIGEA. Η ακρόαση αναστολής έχει οριστεί για το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης.

Διαβάστε ακόμα:

Αίτηση αναστολής απ΄την Τηλέτυπος για το “μαύρο” στο MEGA