Τελικά γίνονται θαύματα! Ξύπνησε από κώμα όταν άφησαν το μωρό στην αγκαλιά της!

LIKE US ON FACEBOOK

Διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις που μας κάνουν να πιστεύουμε ξανά στα θαύματα και μας δίνουν κουράγιο! Μητέρα ξύπνησε από κώμα όταν άφησαν στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της.

Η πιο συγκινητική ιστορία που έχουμε διαβάσει τον τελευταίο καιρό έρχεται από τη Βραζιλία. Μητέρα ξύπνησε από κώμα όταν άφησαν στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της και πραγματικά πρόκειται για θαύμα, αφού και οι γιατροί δεν μπορούν να το εξηγήσουν διαφορετικά.

Η 28χρονη Amanda da Silva υποφέρει από επιληπτικές κρίσεις και έπεσε σε κώμα, ενώ ήταν στην 37η εβδομάδα κύησης.

Οι γιατροί έσωσαν το μωράκι, κάνοντας καισαρική και γεννήθηκε υγιέστατο. Η γυναίκα, όμως, μπήκε σε καταστολή προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της και η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο.

Επί 23 ημέρες ήταν σε κώμα, όταν μια νοσοκόμα πήρε την απόφαση να ακουμπήσει πάνω της, να αφήσει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της. Και τότε έγινε το θαύμα!

Όταν, λοιπόν, άφησαν τον μικρό στην αγκαλιά της και η γυναίκα ξύπνησε και το πήρε αγκαλιά! Έτσι απλά! Οι γιατροί πραγματικά δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν με τα μάτια τους.

Μητέρα ξύπνησε από κόμμα

Όπως εξηγούν οι γιατροί, αυτό το θαύμα οφείλεται στο γεγονός ότι ο οργανισμός της μαμάς άρχισε να παράγει γάλα και “τέθηκε” σε λειτουργία.  Μαμά και γιος είναι καλά στην υγεία τους, μετά από αυτήν την απίστευτη περιπέτεια που έζησαν.

Η Amanda da Silva, η οποία έχει τρία παιδί δήλωσε πως το πρώτο πράγμα που θυμάται είναι να έχει τον μικρό Victor στα χέρια της, έβλεπε το μικρό του κεφαλάκι και μύριζε αυτήν την υπέροχη μυρωδιά του.

«Ήταν μια απίστευτη στιγμή, αλλά αρκετά μπερδεμένη», ανέφερε η ίδια λέγοντας πως ρώτησε τον μπαμπά της αν το μωράκι είναι δικό της. Έπιασε την κοιλιά της και συνειδητοποίησε πως δεν είναι έγκυος πια.

Μόλις ένιωσε το νεογέννητο μωράκι της, δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια της. Ήταν δάκρυα αγάπης, όπως τα περιγράφει και η ίδια. Ήταν σαν να λέει «είμαι ακόμα εδώ, είμαι ζωντανή, θέλω να ζήσω».

Διαβάστε επίσης:

Το πιο chill νεογέννητο μωρό στον κόσμο! (Photos)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved