Μετά από ανάλυση DNA που έγινε, ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε βρεθεί την 1η Οκτωβρίου στις εκβολές του Κηφισού ποταμού.

Το ακέφαλο πτώμα, που είχε βρεθεί στο Φάληρο, ανήκει σ’ έναν άνδρα, Έλληνα, ηλικίας 50 ετών, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά το Λιμενικό.

Θυμίζουμε ότι το ακέφαλο πτώμα είχε ανασυρθεί την 1η Οκτωβρίου, κοντά στη μαρίνα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η σορός ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, είχε παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.

Στο μεταξύ την Τρίτη, στελέχη του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν ακόμα μια σορό ενός άνδρα, στον Φλοίσβο.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες του Λιμενικού Σώματος, η σορός βρέθηκε το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Αλίμου, στην εξωτερική πλευρά του βόρειου λιμενοβραχίονα.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 35-40 ετών, με μαύρα μαλλιά, ύψους περίπου 1,80 μ. Στο δεξί χέρι φοράει βέρα και στο αριστερό ρολόι μαύρου χρώματος.

Η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και ενδεχομένως περαιτέρω στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος.

Διαβάστε ακόμα:

Βρήκαν και δεύτερο πτώμα στον Φλοίσβο μέσα σε λίγες μέρες